Jada Pinkett-Smith gálázni vitte tökéletes kebleit

Forrás: AFP/2014/Chris Farina -
ruha Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jada a Latin Grammy-gálán bebizonyította, hogy bizony 44 évesen is tökéletes formában van. A keblei meg pláne...

A színésznő férjével karöltve vonult végig a vörös szőnyegen, és láthatóan cseppet sem zavarta, hogy a kebleit gyakorlatilag közszemlére tette.

Forrás: AFP/2014/Chris Farina

Az átlátszó csipkeruha és a minták épp csak annyit takartak, amennyire feltétlenül szükség volt. Mindössze annyit tudunk hozzáfűzi: Hűha!

Pluszkilókkal is lehetsz bombacsinos! 4 szett plus size csajoknak téli napokrahttp://www.life.hu/trend/20151119-pluszkilokkal-csinosan-4-plus-size-szett-kerekebb-lanyoknak.htmlEgyre több ruhamárka gondol azokra a nőkre, akik nem tartoznak a konfekcióméretbe, ennek ellenére mégis csinosan, stílusosan és persze divatosan szeretnének öltözni. Az ünnepek közeledtével összeállítottunk 4 szettet plus size csajoknak, és egy stílustanácsadót is megkérdeztünk arról, kinek mit érdemes kihangysúlyoznia. TrendAFP8 ruha, amiben a szokottnál is gyönyörűbb volt Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20151118-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-2-resz-premier-jennifer-lawrence-legszebb-ruhai.htmlMa mutatják be itthon Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, ami a sorozat befejező része. Jennifer Lawrence neve a bátor Katniss Everdeen megformálásával került a köztudatba, és azóta is ott van az abszolút A listás sztárok között. Nem tagadjuk, imádjuk a színésznő játékát, és a stílusát is, de volt jó pár alkalom, amikor a szokottnál is jobban rajongtunk egy-egy ruhaválasztásáért. Mutatjuk is nyolc kedvencünket! TrendOrigoÁlomnők a Victoria's Secret kifutóján - Ilyen volt az év legforróbb bemutatója http://www.life.hu/trend/20151111-alomnok-a-victoria-s-secret-kifutojan-ott-volt-candice-swanepoel-kendall-jenner.htmlA Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Mutatjuk is az idei felhozatalt! Trend--5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--Csipkében, nagy pocakkal gálázott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20151108-kim-kardashian-csipke-ruhaban-a-lacma-film-art-galan.htmlAz idei LACMA Film + Art Gála kétségkívül egyik legfeltűnőbb jelensége Kim Kardashian volt. Milyen meglepő... Trend--A legszebb őszi sminkek vörös hajú sziréneknekhttp://www.life.hu/trend/20151105-a-legszebb-oszi-sminkek-voros-haju-szireneknek-larion-oscar-tippjei.htmlAzt már megmutattuk, melyek a legszebb őszi sminkek szőke hajú lányoknak. Volt szó arról is, milyen színek állnak jól a barnáknak, és mit érdemes viselniük a fekete hajúaknak. Most következzenek azok, akiknek különleges, vörös hajkoronájuk van – íme, Larion Oscar sminkmester tippjei. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.