Inspiráló: kéz nélkül lett profi sminkmester Jessica Ruiz

Forrás: Instagram/dreamy_eyes_artistry -
betegség sminkmester fejlődési rendellenesség kéz sminkelés profi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves lány egy fejlődési rendellenesség miatt nem tudja használni karjait, ám még ez sem akadályozta meg abban, hogy megvalósítsa álmait.

A Philadelphiában született Jessica Ruiz titka a kitartás: bár arthrogryposis nevű születési rendellenessége miatt hiába fejlődtek ki karjai, nem tudja használni őket, mégsem hagyta magát lebeszélni tervéről, hogy profi sminkessé váljon.

Forrás: Instagram/dreamy_eyes_artistry

Mint minden fiatal, úgy Jessica is átesett a középiskolai csúfolódásokon, ám amikor egyik nap szépen kisminkelve érkezett az osztályába, valami örökre megváltozott benne.

Magát elmondása szerint úgy sminkeli, hogy a karjaira teszi az alapanyagokat, majd erre ráhajolva viszi fel arcára a festékeket. Mások sminkelésénél a száját használja az eszközök megtartására, és bár páran sérelmezték, hogy ilyenkor túl közel került sminkalanyaihoz, a legtöbben inkább kíváncsiak rá, a szakma pedig egyenesen imádja: egyre több fotózásra, divatbemutatóra hívják a lányt.

5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésre

Képtelen vagy reggelente kimászni az ágyból? Folyton késésben vagy, mert túl sokat pepecselsz a tükör előtt? Akkor az 5 perces sminket neked találták ki: kattints ide érte!
Összetört a szemhéjfestéked? Ne aggódj, ezzel a nagyszerű trükkel újrahasznosíthatod - videóhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150720-osszetort-a-szemhejfesteked-ezzel-a-nagyszeru-trukkel-ujrahasznosithatod-csobot-adel-az-adel-vilaga.htmlEgy óvatlan pillanatban összetört a kedvenc szemhéjfestéked? Ne aggódj, mutatok egy nagyszerű trükköt, amellyel újjávarázsolhatod. Sőt, azt is megmutatom, hogyan tudsz körömlakkot készíteni belőle. Adél világa--Arckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--Katie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--Ébredés után, smink nélkül mutatta meg magát Sarka Kata - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151124-sarka-kata-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlSemmi kétség: Hajdú Péter felesége még ébredés után, smink nálkül is gyönyörű.TrendOrigoKék festéket kapott Aleska Diamond testehttp://www.life.hu/sztarok/20150928-aleska-diamond-tancos-expornosztar-kek-festeket-kapott-a-testere-az-ezek-megorultek-forgatasan.htmlAz expornós írónőt nem hagyták szárazon az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán. TV + SztárokOrigoÍgy sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.