Rosie-Huntington-Whiteley stílusmustra Salma Hayek Nicole Scherzinger Jennifer Lopez Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten bugyimutogatással, vagy éppen a fehérneműk hiányával sokkoltak a hollywoodi sztárok. Szerencsére azért szépérzékünk sem maradt kielégítetlenül: elegáns és letisztult ruhakölteményekkel és vagány street style szettekkel is megleptek bennünket a jó ízlésű hírességek. 

Virágmánia

A hollywoodi sztárok egyik nagy kedvence továbbra is a virágminta, ami ezen a héten Celine Dion és Nina Dobrev ruháját varázsolta fenségessé. Mindkét választás csillagos ötös.

Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Fekete-fehér

Ezen a héten két híresség is bebizonyította, hogy a klasszikus nem feltétlenül unalmas. Jourdan Dunn a British Fashion Awards vörös szőnyegén pompázott ebben az elegáns ruhában, míg Johnny Depp felesége egy filmpremierre választotta a manapság nagyon divatos bársony anyagú, androgün stílusú szettet.

Forrás: AFP

Ki dögösebb fekete-fehérben?

Átlátszó

Jennifer Lopeztől, az idei American Music Awards házigazdájától ugyan már megszoktuk ezeket az átlátszó modelleket, ennek ellenére most sem tudunk napirendre térni afölött, hogyan lehet szinte teljesen meztelenül színpadra állni. Ezúttal ráadásul Jada Pinkett Smith domborulatait is csak a csillogás rejtette el (valamennyire).

Forrás: AFP

Kinek a ruhája ízléstelenebb?

A legnagyobb tévedések

Salma Hayek hatalmas csalódást okozott ezen a héten. Szexi kisugárzása helyett óriási kebleit vitte a vörös szőnyegre, de cicigallérja még a dekoltázsánál is közönségesebb volt. Ariana Grande szoknyája sem volt jó választás: olyan, mintha mindenképpen mutogatni szeretné a bugyiját, ez pedig nagyon ízléstelen hatást kelt.

Forrás: Northfoto, AFP

Ki tévedett nagyobbat?

A legjobb street style szettek

Rosie-Huntington Whiteley az őszi-téli szezon örök slágerét, a bőrnadrágot egy csinos szürke felsővel kombinálta, Nicole Scherzingert pedig laza, farmeros szettben kapták el a lesifotósok.

Forrás: Northfoto

Kinek a választása jön be jobban?

Bencsik Tamara smink nélkül is elég jó nő - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151126-bencsik-tamara-minden-sminket-lemosott-az-arcarol-igy-is-nagyon-dogos-foto.htmlAz énekesnő, akit nemrég jegyzett el szerelme, nem riad vissza attól, hogy smink nélkül mutassa meg magát a követőinek. A Németországban élő sztár ugyanis tudja: így is csodásan néz ki. TrendOrigoLakkozz a pezsgő álomszép színeihez! Körömlakkorgia az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20151124-lakkozz-a-pezsgohoz-koromlakkok-az-unnepi-szezonra.htmlMár most azon gondolkozol, milyenek legyenek a körmeid a céges buliban, karácsonykor és a szilveszteri partin? Egyértelmű! Decemberben kötelező a ragyogás – lakkozz pezsgőszínben!TrendOrigoKivetette a bordáit, hogy hasonlítson kedvenc rajzfilmfigurájárahttp://www.life.hu/trend/20151126-pixie-fox-milliokat-koltott-mutetekre-es-kivetette-a-bordait-hogy-ugy-nezzen-ki-mint-jessica-rabbit.htmlPixie Fox nagyjából 35 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Roger nyúl a pácban mesefilm híres karaktere, Jessica Rabbit. Trend--Ryan Gosling most bárki bugyijába beférkőzhethttp://www.life.hu/trend/20151126-giccsbugyi-a-lathataron-ryan-gosling-macskak-es-idos-holgyek-az-amerikai-no-altal-tervezett.htmlKülönleges fehérnemű kollekciót álmodott meg egy amerikai nő. Az általa tervezett bugyikon macskafejek, sztárok és idős hölgyek takarják a legbecsesebb női szervet. Trend--Mihalik Enikő smink nélkül is csodásan - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151125-mihalik-eniko-reggel-ebredes-utan-is-gyonyoru-agybol-szelfizett-a-modell.htmlA magyar modell szinte napi szinten oszt meg fotókat magáról a rajongókkal. Most az ágyból örvendeztette meg a követőit. TrendOrigoÁlomszép esküvői ruhák 2015-ben, világsztár módrahttp://www.life.hu/trend/20151124-sztarok-eskuvoi-ruhai-2015-ben.html2015 is bővelkedett sztáresküvőkben, a Vergara-Manganiello lagzi után pedig úgy éreztük, itt az ideje összeszedni az idei év legszebb celebmenyasszonyait. Káprázatos ruhák, mesés helyek és szebbnél szebb arák következnek! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.