Próbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberre

Forrás: Thinkstock -
tus szemfesték szempilla smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét!

Told túl - decemberben ez a titok!

Bátran kísérletezz, egy kis játékos szenvedély kell csak mindenhez, és meglásd, nagyon trendi leszel!

Szeretnéd, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed, emellett dögös és titokzatos sminkre vágysz? Akkor nem kell mást tenned, mint az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd színét kedvenc alapozóddal. Alapozáskor a szemhéjadat is alapozd le, majd finoman púderezd le porpúderrel, hogy stabil legyen.

Forrás: Thinkstock

Highlighttal emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot, és hangsúlyozd fénnyel az arccsontodat is.

Szemöldöködet formázd meg, majd egy áttetsző szemöldökbalzsammal rendezd el a kósza szálakat. A szemöldök hangsúlyozásával még kifejezőbb lesz a tekinteted! Az orcáidat barackos arcpirosítóval élénkítsd kontúrmentesen, amit az arccsont alá tegyél ívesen a halánték irányába. És máris jöhetnek a túlzások!

A legideálisabb ehhez a sminkhez az, ha fekete krémtust választasz.

Kezd a tusvonal kialakítását a szemzugtól, haladj a szempillatöveden végig! A szemhéj közepétől vastagítsd a tusvonalat, és a végén ívesen emeld meg és vékonyítsd el, hogy tűhegyes legyen. Alul kösd össze a szemzug ívét, majd haladj végig az alsó pillatövön. A szem külső sarkához érve ívesen kövesd a felső ívet, és kösd össze az alsó ívet a felsővel. A drámaibb hatás fokozására a fekete színnel húzd ki alul-felül a vízvonaladat is! Szempilláidat extradúsító, fekete szempillaspirállal koronázd meg.

Forrás: Thinkstock

Nagyon jól illik ehhez a sminkhez akár egy természetes, nude ajakrúzs, de

fantasztikus az is, ha a szezon izgalmas marsala árnyalataival fokozod ajkaid érzékiségét!

Life.hu tipp

Csábíts sötét ajkakkal, de tartsd be a fő sminkszabályokat - itt elárultuk, melyek ezek!
Arckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--Így sminkelj, ha közel ülők a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülők a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogy hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--Sminkelj úgy, mint a modellek!http://www.life.hu/trend/20151012-sminktrukkok-larion-oscartol-sminkelj-ugy-mint-a-modellek.htmlIrigykedve szemléljük makulátlan bőrüket, érzéki ajkukat, mindig friss tekintetüket, tökéletes szemöldöküket... Pedig a hőn áhított kinézethez nem kell más, mint egy kis odafigyelés a táplálkozás terén, bőséges folyadékbevitel, no és persze néhány sminkfortély. Larion Oscar sminkmester most elárulja a modellek szépségtrükkjeit! Trend--Pofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz, itt van újra... Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítésének. TrendThinkstockEcset, a smink lételeme - kisokos nem csak kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20150928-larion-oscar-sminkmester-ecsetkisokos.htmlSokan túl kevés figyelmet szentelnek a megfelelő sminkecseteknek, pedig ha tudod, mikor mit kell használni, könnyebben tudsz szép sminket készíteni. Lássuk, mikor mit javasol Larion Oscar sminkmester!TrendThinkstockFémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.