Hová lett a haja? Így készül az élő showra a várandós a Csobot Adél: Fotó!

Csobot Adél TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél, a Life.hu sztárszerzője már javában készül a Sztárban sztár utolsó adására. Az élő show előtt egy szelfit tett közzé Instagram oldalán.

Adél, aki a héten egy tündéri fényképen mutatta meg, hogyan gömbölyödik a pocakja, mostani képén már félig átalakult. Az esti showra készül, a döntőre, melyet ha rajongói hozzásegítik, első nőként akár meg is nyerhet. Mi nagyon drukkolunk neki!

"Már félig átalakulva!" Forrás: Instagram/adelcsobot

Istenes: "Adél már nagyon szeretné, ha megkérném a kezét"

"Egy szűk körű esküvő gondolata felvetődött bennük, amire még a baba születése előtt sort kerítenének, hogy mire megszületik a pici, már a hivatalos papírok rendben legyenek" - mondta legutóbb a sztárpár egyik neve elhallgatását kérő ismerőse. Hogy mit reagált erre Bence, innen kiderül.
Ízléstelen magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151126-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nina-dobrev-amber-heard-jennifer-lopez-nicole-scherzinger.htmlEzen a héten bugyimutogatással, vagy éppen a fehérneműk hiányával sokkoltak a hollywoodi sztárok. Szerencsére azért szépérzékünk sem maradt kielégítetlenül: elegáns és letisztult ruhakölteményekkel és vagány street style szettekkel is megleptek bennünket a jó ízlésű hírességek. TrendAFPUnalmasan néz ki Ördög Nóra? - Ez az okahttp://www.life.hu/trend/20151129-a-tv2-a-kocka-cimu-musoraban-feher-szurke-arany-osszeallitasban-szerepel-ordog-nora.htmlAki Ördög Nóra ruhakölteményei miatt nézné A Kockát - bizonyára csalódott. Arany cipő, fehér felső és szürke nadrág, kizárólag ebben az összeállításban láthatják a nézők a műsorvezetőt a gameshow-ban. TrendOrigoKülönleges technikával fiatalodott Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20151128-kulonleges-technikaval-fiatalodott-rubint-reka.htmlKülönös fotót posztolt az Instagramján a fitneszkirálynő: egy ˝űrbéli˝ szerkezet alá feküdt szépülni... Trend--Milyen a tökéletes partismink 2015 telén? Megmutatjuk! http://www.life.hu/trend/20151126-a-tokeletes-teli-partisminket-larion-oscar-sminkmester-mutatja-be.htmlLüktető szenvedély, egy kis fashionista modernizáció – így jellemezhető a tökéletes téli partismink, amit Larion Oscar sminkmester segítségével te is könnyedén elkészíthetsz. TrendThinkstockHorgas Eszter dekoltázsa a Got Talentben mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20151129-horgas-eszter-dekoltazsa-a-got-talentben-mindent-vitt.htmlA Hungary's Got Talent stylistjai nem felejtették el az első élő adásban kimaxolni a Horgas Eszter jónőségéből fakadó lehetőségeket... TrendOrigoMicsoda felhozatal! Ők voltak idén a legszexibb pasik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20151124-a-legszexibb-pasik-a-voros-szonyegen-2015ben-chris-hemsworth-daniel-craig-david-beckham.htmlNemcsak a nők, a férfiak is nagyon igyekeznek, hogy a legjobb formájukat hozzák az egész világot lázban tartó vörös szőnyeges eseményeken. Lássuk, kiknek sikerült ez a legjobban 2015-ben! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.