Ennyire dögös fotót még nem láttál! Meztelenül ülte meg a lovat Kendall Jenner!

pózolás modell Kendall Jenner pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell sokak örömére végre teljesen levetkőzött – ennyire pucéran még soha nem láttuk őt.

A húgával smároló celeblány mellbimbóját ugyan már megmutatta, de ennyire meztelenül még soha nem fotózták. Most végre örülhetnek a rajongók, ugyanis megtört a jég: teljesen pucéran állt modell a formás fenekű Kendall, ráadásul egy ló hátán tette mindezt, így az összhatás elég dögös lett.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

Híres tucatlány, vagy igazi zseni? A születésnapos Kendall Jenner útja a legnagyobb kifutókra


A ma 19 éves Kendall Jenner röpke két év alatt került a modellvilág élvonalába. Ehhez természetesen az is kellett, hogy a nővérei által világhírűvé tett Kendall-Kardashian családba szülessen. Kendall nagyon jól élt ezzel a kezdeti előnyével, és a botrányhősködés helyett az álmai megvalósítására használta fel. Így lehet, hogy ma már a világ legfontosabb divatmárkáinak dolgozik, és ott van a legnagyobb kifutókon is. De hogyan indult ez az egyre fényesebb karrier, és vajon megérdemeltek-e a sikerei? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.