menyasszonyi ruha esküvői ruha szépségkirálynő Kármán Dalma Miss International Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kármán Dalma a 2014-es Miss International Hungary győztese komolyan elgondolkozott azon, milyen ruhakölteményben állna az oltár elé.

Kármán Dalma, aki nemrég bikiniben tarolt a tajvani világversenyen, most jobban felöltözött és egy Rabócsi Renáta által tervezett gyönyörű menyasszonyi ruhában mutatta meg, milyen pompás ara lenne egy esküvőn.

Fotó: Nikolett Révész

„Sokszor gondolkozom mostanában azon, hogy ha arra kerül a sor, milyen ruhában állnék az oltár elé. Eddig határozott elképzelésem volt erről, de amint megláttam ezt a gyönyörű klasszikus darabot azonnal beleszerettem" - írta Dalma.

Figyelem! A csillámporos hónaljszőr az új trendhttp://www.life.hu/trend/20151201-a-csillamporos-honaljszor-az-uj-trend.htmlA flitteres férfiszakáll után a nők hónaljszőrükre applikálva követelték vissza maguknak a csillogást. Trend--Nincs dögösebb a fürdőköpenyes Zimány Lindánálhttp://www.life.hu/trend/20151201-zimany-linda-furdokopenyben-is-nagyon-dogos.htmlA modell szuperszexi fekete-fehér fotót posztolt magáról Instagram-oldalára. Trend--Ízléstelen magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151126-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nina-dobrev-amber-heard-jennifer-lopez-nicole-scherzinger.htmlEzen a héten bugyimutogatással, vagy éppen a fehérneműk hiányával sokkoltak a hollywoodi sztárok. Szerencsére azért szépérzékünk sem maradt kielégítetlenül: elegáns és letisztult ruhakölteményekkel és vagány street style szettekkel is megleptek bennünket a jó ízlésű hírességek. TrendAFPHová lett a haja? Így készül az élő showra a várandós a Csobot Adél: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151129-csobot-adel-a-sztarban-sztar-elott-szelfit-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlCsobot Adél, a Life.hu sztárszerzője már javában készül a Sztárban sztár utolsó adására. Az élő show előtt egy szelfit tett közzé Instagram oldalán. Trend--Csinos kabátok télre, amikben biztosan nem fázol majd!http://www.life.hu/trend/20151124-finom-meleg-telikabatok-bundak-pufidzsekik.htmlNincs mese, itt a tél, így ha még nem tetted, most már ideje beszerezni egy télikabátot! De ne csak a klasszikus darabokban gondolkodj - idén hódítanak a műszőrme bundák és a csinos pufidzsekik is! TrendThinkstockEnnyire dögös fotót még nem láttál! Meztelenül ülte meg a lovat Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20151130-kendall-jenner-modell-meztelenul-pozolt-egy-lovon.htmlA szexi modell sokak örömére végre teljesen levetkőzött – ennyire pucéran még soha nem láttuk őt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.