Elképesztő! Axente Vanessa eddig 1 milliárd forintot zsebelt be modellként

kampány topmodell Axente Vanessa Vogue siker milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban ível felfelé Axente Vanessa karrierje, aki most azt is elárulta: eddig 1 milliárd forintot hozott neki a modellkedés. 

A gyönyörű Axente Vanessa egymás után happolja el kolléganői elől a jobbnál jobb munkákat: amellett, hogy a Chanel nemrég őt választotta ékszerkollekciója arcának, a New York-i divathéten is nagy sikert aratott és a Vogue címlapján is szerepelt már.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Most azonban a magyar Forbes decemberi számának címoldalán pózol, méghozzá nem is akármilyen okból: a magazin ugyanis a legsikeresebb magyar modellekkel foglalkozik ebben a hónapban. Vanessa a vele készített interjúban pedig többek közt azt is elárulta, eddig közel 1 milliárd forintos vagyonra tett szert modellkedéssel. A pénzügyeit egyébként édesapja kezeli, és saját befektetése is van a magyar modellnek, aki azt is elárulta: még körülbelül három évig fog modellkedni, utána tovább szeretne tanulni.

Ébredés után, smink nélkül mutatta meg magát Sarka Kata - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151124-sarka-kata-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlSemmi kétség: Hajdú Péter felesége még ébredés után, smink nálkül is gyönyörű.TrendOrigoForró! Suki Waterhouse bikinis képekkel borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/trend/20151117-suki-waterhouse-bikinis-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlAkár falatnyi bikiniben vonaglik a tengerparton, akár hatalmas békatalppal a lábán pózol, Suki Waterhouse egyszerűen ellenállhatatlan! TrendOrigoMonica Bellucci nagymamaruhát öltött - Hihetetlen fotó!http://www.life.hu/trend/20151021-monica-bellucci-nagymamaruhaban-galazott.htmlA szuperszexi színésznő ezúttal nagyon mellényúlt a ruhaválasztását illetően. Trend--Bababulin villantott szexi dekoltázst Iszak Eszti - Dögös fotó!http://www.life.hu/trend/20151010-iszak-eszti-bababulin-villantott-szexi-dekoltazst.htmlHihetetlenül dögös szerelésben vett részt barátnője bababuliján Iszak Eszti. TrendOrigoNem hagyja abba a cicivillantást Mihalik Enikő - Nagyon belejötthttp://www.life.hu/trend/20151115-nem-hagyja-abba-a-cicivillantast-mihalik-eniko.htmlMár szinte minden napra jut egy cicivillantás a gyönyörű modelltől. Úgy tűnik, Mihalik Enikő nagyon belejött a dologba. TrendOrigoAmal Clooney ész nélkül szórja a pénzt ruhákra?http://www.life.hu/trend/20151012-amal-clooney-george-clooney-felesege-esz-nelkul-szorja-a-penzt-ruhakra.htmlGeorge Clooney gyönyörű felesége hű akar maradni a "stílusikon" címhez, és állítólag annyit költ ruhákra, mint egy valódi hollywoodi díva. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.