Hatalmas dekoltázsát mutogatja Emily Ratajkowski

modell színésznő dekoltázs Holtodiglan jótékonykodás Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Holtodiglan című film színésznője rövidke szoknyában és mutatós mellkivágással pózol a jó ügyért.

Élő babává változott Emily Ratajkowski. A 24 éves modellből lett színésznő Instagram oldalán vonaglik kifejezéstelen arccal egy nagyon kurta ruhácskában, és nehezen tudjuk eldönteni, hogy hosszú combjai, vagy méretes dekoltázsa a hangsúlyosabb ebben a darabban.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Persze mindez mit sem számít, hiszen a tökéletes fenekű Emily egy jó ügy miatt tervezte a képen látható ruhát, és állt modellt: képaláírása szerint a bevételek 25 %-ával egy amerikai abortuszvédő szervezethez folynak majd be.

Ejha! Naomi Campbell közszemlére bocsátotta mellbimbójáthttp://www.life.hu/intim/20151204-naomi-campbell-modell-kozszemlere-bocsatotta-mellbimbojat.htmlA modellnek annyira szerencsétlenül sikerült beszállni a kocsiba hogy egy óvatlan pillanatban kibújt a mellbimbója a trükkös ruhából. IntimOrigoZimány Linda szexi dekoltázst villantott edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-zimany-linda-modell-szexi-dekoltazzsal-edzett-egy-labda-segitsegevel.htmlA modell előszeretettel mutatja meg, milyen gyakorlatokat végez annak érdekében, hogy megőrizze tökéletes alakját. Ez Zsír!--Kebelbarátnők - VV Dóri és barátnője lufimelleket villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150923-vv-dori-megmutatta-oriasmelleket-villantott.htmlVV Dóri sosem hagyja, hogy hímnemű rajongóinak érdeklődése lankadjon, rendszeresen eteti az internet népét szexibbnél szexibb képekkel. Intim--Voksán Virág hatalmas dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/intim/20151203-voksan-virag-playmate-hatalmas-dekoltazst-villantott-es-meretes-kebleivel-szelfizett.htmlA monitorunkat is majdnem áttörte a playmate hatalmas keble, amit közösség oldalán tett közszemlére. Intim--Dekoltázsparti lett a Victoria’s Secret afterpartijából – Fotók!http://www.life.hu/trend/20151111-a-victorias-secret-bemutato-afterpartijan-dekoltazsban-buliztak-a-modell.htmlNemcsak a kifutón, hanem vörös (rózsaszín) szőnyegen is ámulatba ejtettek minket a Victoria’s Secret modelljei, akik komoly dekoltázspartit csaptak az év divatbemutatója után. Trend--Meztelen nőkkel reklámozta az ékszereit egy üzlet - Fotók!http://www.life.hu/intim/20151203-botranyt-robbantott-meztelen-kepeivel-egy-ekszeruzlet-a-feministak-szerint-szexista.htmlSokakat felháborított az a kampány, amit az I Love Ugly nevű ékszerészet készített a napokban. A legtöbb reklámképen ugyanis igen pikáns helyzetben ábrázolták a modelleket. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.