Végtelen lábakat villantott Cindy Crawford - Hihetetlen fotó!

szexi hosszú láb szupermodell Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamvas, fiatalkori fotót posztolt a szupermodell, aki szexi egyrészesben a járdaszegélyre rogyva pózolt.

Egy elképesztően szexi képpel emlékezett meg pályája kezdetéről Cindy Crawford, aki már fiatalkorában a csúcsra tört. A fotón végtelen hosszú lábait is megvillantotta a modell, akinek testét egy dögös egyrészes takarja.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Cindy Crawford közel sem néz ki úgy, mint a címlapokon

Érdekes dolgok derültek ki abból az anya-lánya interjúból, amelyet a 49 éves szupermodell adott lányának, Kaia Gerbernek, és amelyben nem csupán Cindy Crawford beszélt.Olvasd el a Life.hu cikkét!
Júj! Kate Moss ijesztően néz ki az átbulizott éjszaka utánhttp://www.life.hu/trend/20151207-kate-moss-modell-vasarnap-hajnalban-ijeszto-arcat-mutatta.htmlVasárnap a hajnali órákban különösen csapzottan kapták lencsevégre a híres modellt. Trend--Kulcsár Edina smink nélküli fotót tett közzé magárólhttp://www.life.hu/trend/20151206-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-smink-nelkuli-fotot-tett-kozze-magarol.htmlA szépségek, akik a legtöbbször csodás sminkben pompáznak, néha megelégelik a tökéletességet és make-up mentes szelfiket tesznek közzé. Most így tett a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina is. Trend--Kylie Jenner megmutatta, hogy néz ki smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151206-kylie-jenner-smink-nelkuli-fotot-posztolt-instagramjara-igy-is-csodas.htmlA mindig tökéletes sminkben mutatkozó Kylie Jenner nagyon meglepte rajongóit, amikor egy fotózás előtti, smink nélküli szelfit posztolt magáról Instagramján. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Felméry Lilihttp://www.life.hu/trend/20151201-5-kerdes-a-szepsegrol-felmery-lili.htmlMég csak 22 éves, de sikert sikerre halmoz a Magyar Állami Operaház táncosnője. Nyert már nemzetközi balettversenyt, tanult külföldön, szépségével pedig mindenkit elkápráztat. A Life.hu sorozatában ezúttal Felméry Lilit faggattuk szépségtitkairól. Trend--Hatalmas dekoltázsát mutogatja Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20151204-emily-ratajkowski-modell-es-szineszno-hatalmas-dekoltazsat-mutogatja.htmlA Holtodiglan című film színésznője rövidke szoknyában és mutatós mellkivágással pózol a jó ügyért. TrendOrigoCsillogás és néhány melléfogás - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151204-a-life-hu-heti-silusmustrajaban-szerepel-amal-clooney-miley-cyrus.htmlAz ünnepek közeledtével egyre több sztár voksol a ragyogásra; ez a héten különösen jól sikerült mindenkinek. De persze az utóbbi pár nap sem múlhatott el kínos szettek nélkül - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.