Júj! Kate Moss ijesztően néz ki az átbulizott éjszaka után

Forrás: Northfoto -
Kate Moss modell hajnal ijesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap a hajnali órákban különösen csapzottan kapták lencsevégre a híres modellt.

Kate Mosstól kezdjük megszokni a lepukkant kinézetet: vasárnap a hajnali órákban elég rossz formában mászkált London utcáin. A modell 28 éves pasijával, Nikolai Von Bismarckkal és Rita Orával töltötte az estét. Micsoda buli lehetett.

Forrás: Northfoto

Most bárki megcsodálhatja Kate Moss csúnyáját közelről - Fotó!

Ahogy arról tegnap beszámoltunk: Kate Moss ikonikus pucér képeiből nyílik majd november 25-én kiállítás Londonban. A tárlaton pedig egy igen pikáns fotót is megcsodálhat majd a közönség.
Dobd fel pezsgőszínű holmikkal az ünnepeket!http://www.life.hu/trend/20151203-pezsgoszinu-kiegeszitok-az-unnepekre.htmlA klasszikus arany és ezüst mellé itt az ideje beszerezni néhány pezsgőszínű holmit! A rózsás árnyalatok a romantikus stílust képviselik, a világos, sárgás tónus pedig remekül kombinálható a klasszikus karácsonyi színekkel. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat! TrendOrigoKulcsár Edina smink nélküli fotót tett közzé magárólhttp://www.life.hu/trend/20151206-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-smink-nelkuli-fotot-tett-kozze-magarol.htmlA szépségek, akik a legtöbbször csodás sminkben pompáznak, néha megelégelik a tökéletességet és make-up mentes szelfiket tesznek közzé. Most így tett a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina is. Trend--Akin minden tökéletesen áll: Íme Rosie Huntington-Whiteley kardigánbanhttp://www.life.hu/trend/20151206-rosie-huntington-whiteley-barmit-visel-jol-all-rajta-foto.htmlA csinos modell ezúttal nem fogadáson vett részt, ahol ismét megmutatta bájait, szimplán csak egy barátnőjével találkozott. Trend--Kylie Jenner megmutatta, hogy néz ki smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151206-kylie-jenner-smink-nelkuli-fotot-posztolt-instagramjara-igy-is-csodas.htmlA mindig tökéletes sminkben mutatkozó Kylie Jenner nagyon meglepte rajongóit, amikor egy fotózás előtti, smink nélküli szelfit posztolt magáról Instagramján. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Felméry Lilihttp://www.life.hu/trend/20151201-5-kerdes-a-szepsegrol-felmery-lili.htmlMég csak 22 éves, de sikert sikerre halmoz a Magyar Állami Operaház táncosnője. Nyert már nemzetközi balettversenyt, tanult külföldön, szépségével pedig mindenkit elkápráztat. A Life.hu sorozatában ezúttal Felméry Lilit faggattuk szépségtitkairól. Trend--Nagy Nikoletta:"A ruhámtól mindenkinek leesik majd az álla"http://www.life.hu/trend/20151204-nagy-nikoletta-swarovski-kristalyokkal-diszitett-ruhaval-lep-szinpadra-las-vegasban.htmlExtravagáns ruhával készült a Miss Universe december 20-i, Las Vegas-i világdöntőjére Nagy Nikoletta. A magyar szépségkirálynő itthon naponta járt ruhapróbákra, hogy a legtökéletesebben álljon rajta a rendkívül különleges fazonú estélyije. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.