Visszafogott, mégis szexi – Így sminkelj egy céges buliba!

Forrás: Thinkstock -
buli szépségápolás Céges buli szórakozás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év vége a karácsonyi készülődés mellett a céges bulikról is szól, ahol nem árt csinosnak, mégis kicsit visszafogottnak lenni. Larion Oscar sminkmester el is árulta nekünk, hogyan érdemes sminkelni ezekre az eseményekre! 

Légies könnyedség és frissesség – ez az a két dolog, amit érdemes szem előtt tartani, ha céges rendezvényre készülsz. Ahogy az általában lenni szokott, az egész napos hajtás után még gyorsan hazasiet az ember, átöltözni is alig van idő, a munkából kell "beesni" a céges vacsikra. Ezért érdemes pár trükköt bevetni!

Forrás: Thinkstock

Frissítsd fel magad!

Mosd le a napi sminkedet, majd hidratálj. Termálvízzel permetezd a bőrödet, hagyd magától megszáradni! Ha nincs rá idő, akkor itasd le a felesleget a papír zsebkendővel. Tegyél fel egy bőregységesítő primert vagy báziskrémet, majd egységesítsd a bőröd színét egy folyékony alapozóval. A szemkörnyéket világosítsd ki korrektorral! A korrektor színe egy-két árnyalattal legyen világosabb, mint az alapozód színe.

Hogy egész este stabil és tökéletesen mozdulatlan legyen a sminked, fixáld le porpúderrel.

Az orcák üde ragyogásához barackos árnyalatú arcpirosító az ideális. Finoman az arccsont alá tedd fel ívesen, kontúrmentesen. Szempilláidat mélybarna szempillaspirállal fesd ki! A csábítás első és legfontosabb kelléke a tekintet, amelyhez hozzátartozik a gondosan szedett, szépen ívelt szemöldök is. Még hangsúlyosabbá teheted a tekintetedet, ha szemöldököt tökéletesítő ceruzával élénkíted a színét.

Forrás: Thinkstock

Alakítsd ki a szemöldökformát, majd satírozd be a ceruzával! Spirálfésűvel fésüld át, rendezd a szálakat, és ezáltal finomíthatod a textúrát.

Az ajkak üde frissességéhez válassz egy olyan színű ajakrúzst, aminek a színe a legközelebb áll ajkad eredeti színéhez.

A körmök természetes ragyogását fokozza, ha egy nude, porcelán árnyalatú körömlakkal fested ki a körmeidet – jó készülődést!

Life.hu tipp

De mit érdemes felvenni a céges buliba? Szemes Nóra személyi stylist szerint nyugodtan viselhetsz elegáns dolgokat, de a farmer-póló összeállítás is tökéletes egy szép, ünnepi kiegészítővel. Persze vannak olyan céges bulik, ahol szinte megkövetelik a koktélruhát, máshol gyakorlatilag egy bál a céges buli. Nóra azt szokta javasolni, érdemes kicsit kiöltözni, magas sarkút viselni,
de semmiképp sem szabad túlzásokba esni: a túl mini, túl szűk, túl kivágott ruhákat lehetőleg helyettesítsd csinos, de kicsit visszafogottabb holmikkal, hiszen ez tulajdonképp egy munkahelyi rendezvény.
Próbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberrehttp://www.life.hu/trend/20151126-szuper-sminktrukk-decemberre-larion-oscar-ezt-javasolja.htmlDecemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét! TrendThinkstockÍgy sminkelj, ha közel ülők a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülők a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogy hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!http://www.life.hu/trend/20151125-a-piros-ruzs-maga-a-tokely-kinek-milyen-arnyalatot-erdemes-hasznalnia-larion-oscar-tippjei.htmlNem csak idén télen divat a piros rúzs: ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban. TrendThinkstock5 trükk, amitől sokkal tartósabb lesz a rúzsodhttp://www.life.hu/trend/20151006-5-trukk-amitol-sokkal-tartosabb-lesz-a-ruzsod-larion-oscar-tippjei.htmlA rúzsok fénykorukat élik, a nude mellett télre visszatérnek az egészen sötét árnyalatok, a piros, a fukszia és társaik. Ám a rúzs csakis ápolt ajkakon mutat jól, és persze vannak alapszabályok, amiket nem árt betartani a kínos helyzetek elkerülése érdekében. Larion Oscar sminkmester trükkjeit érdemes megfontolni! Trend--Kontykirálynők és mesés rúzsok - szépségmustra a MET-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140506-met-gala-2014-a-legszebb-sminkek-es-frizurak.htmlAz Oscart is simán lepipálta az a ruhafelhozatal, amit a hétfő esti MET-gálán a világsztárok produkáltak New Yorkban. Ha már megmutattuk a legszebb ruhákat, akkor nem mehetünk el a káprázatos sminkek és frizurák mellett sem. Gyönyörködni nagyon is ér!TrendOrigoŐszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20150915-oszi-ruzsorgia-smink-3-szin-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlTombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.