Tom Hanks borzalmasan fest: Hidrogénszőke lett!

Forrás: NORTHFOTO -
frizura Tom Hanks színész haj hidrogénszőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárnak jó oka volt rá, hogy séróját borzalmas színűre festesse.

Hanks legújabb filmjében, amelynek rendezője Clint Eastwood, egy pilótát alakítja, aki 2009-ben sikeres kényszerleszállást hajtott végre a Hudson folyón, és ezzel 155 ember életét mentette meg. A színész a szerep miatt lett hidrogénszőke, és remélhetőleg a forgatás után elfejti ezt az ijesztő színt.

Forrás: NORTHFOTO
Szabó Zsófira rá sem ismerni – Ismét új frizurára váltott a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20151209-szabo-zsofira-szinesznore-ra-sem-ismerni-hosszabb-szokebb-es-dusabb-lett-a-haja.htmlA színésznő egyenesen a fodrászszékből szelfizve mutatta meg új frizuráját, amivel egy aprócskát Péterfy Borira hajaz. Trend--Végtelen lábakat villantott Cindy Crawford - Hihetetlen fotó!http://www.life.hu/trend/20151207-cindy-crawford-szupermodell-vegtelen-labakat-villantott-az-utca-szelen-pozolva-szexi-szerelesben.htmlHamvas, fiatalkori fotót posztolt a szupermodell, aki szexi egyrészesben a járdaszegélyre rogyva pózolt. Trend--Gyönyörű esküvői ruhát próbált a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20151201-karman-dalma-a-2014es-miss-international-hungary-gyoztese-gyonyoru-eskuvoi-ruhat-probalt.htmlKármán Dalma a 2014-es Miss International Hungary győztese komolyan elgondolkozott azon, milyen ruhakölteményben állna az oltár elé. Trend--Íme, a nemzetközi szakállverseny egyik legjobbjahttp://www.life.hu/trend/20151109-felfele-agaskodo-hatalmas-bajusz-ami-egy-nemzetkozi-versenyen-is-bekerult-a-legjobbak-koze.htmlA világ minden részéről érkeztek vállalkozó szellemű és kreatív férfiak, hogy összeakasszák bajszukat a többiekkel. Trend--Hatalmas dekoltázst villantott Heidi Klum - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151022-heidi-klum-modell-hatalmas-szexi-dekoltazst-villantott-egy-gyonyoru-estelyi-ruhaban.htmlA szexi szőkeség melleit alig takarta az a kisestélyi, amiben egy nemrég tartott partin jelent meg. Trend--Pordán Petrából szexi macskanő letthttp://www.life.hu/trend/20151028-pordan-petra-a-sportklub-musorvezetoje-szexi-macskanokent-pozolt.htmlPordán Petrának műsorvezetőtársai, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura azt a feladatot találták ki, hogy a Helló Angyalok! legújabb részében dögös Macskanő jelmezben vezesse az adást. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.