Saját ruhamárkát indít egy 22 hónapos kisbaba

Forrás: Instagram/Millie-Belle Diamond -
fashion week Millie-Belle Diamond kisbaba ruhamárka indítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-sztárból divattervezővé nőtte ki magát Millie-Belle Diamond – miközben még be sem töltötte a második életévét.

Eljött az idő, hogy megismerd Millie-Belle Diamondot, akinek még bizonyára sokat fogod hallani a nevét a közeljövőben.

Forrás: Instagram/Millie-Belle Diamond

A 22 hónapos szupertrendi kislány mindennapjait 140 ezren követik Instagramon, hamarosan pedig elindítja saját különbejáratú ruhamárkáját, amely – nevének kezdőbetűi után – az MBD the Label nevet fogja viselni.

Forrás: MBD The Label

Mindezt anyukája, Schye Fox tartja kézben, akinek elmondása szerint Millie-Belle kedvenc ruhadarabjai lesznek a márka darabjai, mint a bőrkabát, a flitteres perelin, a gladiátor szandál és a bunda, és az egész gyerekkollekciónak lesz egy felnőtt változata is, hogy az anyukák kislányukhoz tudjanak öltözni.

Gyereksztárok élete a csillogáson túl

Pénz, siker, csillogás – a hirtelen jött népszerűség még egy egyébként stabil énképpel és egészséges önbizalommal rendelkező felnőtt életét is fenekestül fel tudja forgatni, az igazán emberpróbáló feladat azonban mégiscsak az, amikor a világhírrel egy alig pár éves gyermeknek kell megbirkóznia. A show-biznisz nem gyerekjáték, a tündöklő sikertörténeteket sok esetben szomorú utójáték követi. A Lif.ehu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.