Szabó Zsófi igazi kaméleon: Már megint új frizurája van

Forrás: Facebook/ Szabó Zsófi -
frizura Szabó Zsófi váltás haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi állandóan képes megújulni. Ismét új hajat készíttetett magának.

Néhány napja azon csodálkoztunk, hogy egyre szőkébb a dús hajú, szelfijén Péterfy Borira emlékeztető Szabó Zsófi. Legújabb fotóján úgy tűnik, nem is olyan szőke az a szőke, inkább világosbarnák lettek a fürtjei.

Mindenesetre csodásan fest, és sugárzik a színésznő.

Forrás: Facebook/ Szabó Zsófi

Különleges technikával fiatalodott Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20151128-kulonleges-technikaval-fiatalodott-rubint-reka.htmlKülönös fotót posztolt az Instagramján a fitneszkirálynő: egy ˝űrbéli˝ szerkezet alá feküdt szépülni... Trend--Ezeknek minden nő örülni fog! Pezsgőszínű ékszerek a fa aláhttp://www.life.hu/trend/20151210-pezsgoszinu-ekszerek-a-fa-ala.htmlA karácsonyi őrületben az ékszer egy abszolút biztos pont: ennek a legtöbb nő örül, nem is akármennyire! Persze ízlés dolga, ki milyen színre, anyagra voksol, a pezsgőszín azonban egy igazi adu ász: szinte mindenkinek jól áll! Imádjuk a magyar tervezők kreációit, így kiválasztottuk álomdarabjainkat a hazai kínálatból, és mutatunk olyan ékszereket is, melyek abszolút elérhető áron kaphatóak, és nagyszerű ajándékok lennének a karácsonyfa alá! Trend--Így pucérkodott a kezdetek kezdetén Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20151211-mihalik-eniko-modell-egyik-elso-new-yorkban-keszult-fotojat-mutatta-meg.htmlA modell is beszállt a #tbt (visszatekintő csütörtök) kezdeményezésbe, és régi pucérkodós fotót posztolt magáról. Trend--Így tündökölt a várandós Viktória koronahercegnőhttp://www.life.hu/trend/20151211-viktoria-sved-koronahercegno-igy-tundokolt-terhesen-a-nobel-dijatadon.htmlGyönyörű vörös estélyi ruhában mutatta meg egyre kerekedő pocakját a svéd trón várományosa. Trend--Szinetár Dóra új frizurával rukkolt előhttp://www.life.hu/trend/20151211-szinetar-dora-szineszno-uj-frizuraval-rukkolt-elo-es-frufruja-lett.htmlA színésznő nagy mosollyal mutatta meg egyre rövidebb haját és fiús frufruját. Trend--Bakizás a köbön - A legrémesebb sztársminkek 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151209-a-legrosszabb-sztarsminkek-2015-ben-larion-oscar-szerint.htmlAz egy dolog, hogy nekünk néha-néha félrecsúszik a tusvonal, vagy kicsit több pirosító kerül fel a kelleténél, de más dolog, amikor a sztárok hibáznak jelentős vörös szőnyeges eseményeken. 2015 sem múlhatott el elpuskázott celebsminkek nélkül - Larion Oscar szerint a következő szépségek hibáztak csak igazán! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.