Ezért szabadult meg tincseitől Katalin hercegnő - Nyilatkozott a fodrász!

Forrás: AFP/Jeremy Selwyn -
fotó Katalin hercegnő haj fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fodrász most megszólalt egy tengerentúli magazinnak, és elmondta, hogy miért vágatott rövidebb frizurát Vilmos herceg kedvese. 

Katalin már 12 éve jár Richard Ward mesterfodrászhoz, akihez a királyi család többi tagja is szívesen jár. A szakember elmondta, hogy 6-8 hetente muszáj rendben tartani a hercegnő haját - írja a People.

Forrás: AFP/Jeremy Selwyn

"Ez egy praktikus stílus és csodás választás egy olyan anyukának, akinek régebben hosszabb haja volt. Katalin elfoglalt életet él, és kevés ideje van. Magában hordozza a hosszú haj minden előnyét.Úgy gondolom, hogy az új frizura legalább olyan népszerű lesz, mint a korábbi, mindig is sokan követték és utánozták a megjelenését" - mondta Ward.

Jól áll az idő Richard Gere-nekhttp://www.life.hu/trend/20151215-richard-gere-szinesz-egyre-sarmosabb-jot-tesz-neki-az-ido.htmlVannak pasik, akiknek jót tud tenni az öregedés - Richard Gere a jelek szerint ezt a tábort erősíti. Trend--Hidrogénbomba robbant a világsztárok között – 2015-ben mindenki kiszőkült!http://www.life.hu/trend/20151209-szoke-lett-liptai-claudia-toth-gabi-lewis-hamilton-es-kim-kardashian-is-2015ben.htmlAmi a hazai és a külföldi sztárok frizuráját illeti, 2015 egyértelműen a nagy kiszőkülések éve volt. Liptai Claudiától kezdve Tóth Gabin át Lewis Hamiltonig mindenki kipróbálta a hidrogén drasztikus hatásait. A legnagyobb izgalmat talán mégis Katalin hercegné erősen vitatott frufruja okozta. Következzen 2015 nagy frizuramustrája! Trend--Ilyen még nem volt: plus size modellel reklámoz a Christian Louboutinhttp://www.life.hu/trend/20151212-clementine-desseaux-plus-size-modellel-reklamoz-a-christian-louboutin.htmlA világhírű divatház olyat tett, amilyet eddig még soha: 46-48-as méretű modellel népszerűsítik legújabb beauty-termékeiket. TrendOrigoSzinetár Dóra új frizurával rukkolt előhttp://www.life.hu/trend/20151211-szinetar-dora-szineszno-uj-frizuraval-rukkolt-elo-es-frufruja-lett.htmlA színésznő nagy mosollyal mutatta meg egyre rövidebb haját és fiús frufruját. Trend--Kiderült: az USE Unused tervezi a magyar csapat ruháját az olimpiai megnyitórahttp://www.life.hu/trend/20151211-az-use-unused-tervezi-a-magyar-olimpiai-csapat-formaruhajat.htmlUse Unused divatcég tervezheti a magyar olimpiai csapat formaruháját a jövő nyári riói ötkarikás játékokra. Ebben fognak felvonulni a megnyitón olimpikonjaink. TrendOrigoÚj frizurára váltott Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20151209-emma-watson-szineszno-uj-frizurara-valtott.htmlA pixie-stílus után újra rövid hajjal nyomul a Harry Potter-filmek sztárja. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.