"Elég drasztikus a változás" - Kulcsár Edina kiszőkült

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina -
barna szépségkirálynő Kulcsár Edina szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina mindenkit meglepett legújabb Facebook-fotójával, a műsorvezetővé avanzsált szépségkirálynő ugyanis szőke hajjal mutatta meg magát.

„Szőke lett a hajam! Na jó, csak a vége... De elég drasztikus a változás, igaz? A töve sötétebb lett, az alja pedig sokkal világosabb!” – írta fotója mellé Kulcsár Edina, aki nemrég a szakításáról vallott a Life.hu-nak. Nektek bejön a változás?

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Hidrogénbomba robbant a világsztárok között – 2015-ben mindenki kiszőkült!

Ami a hazai és a külföldi sztárok frizuráját illeti, 2015 egyértelműen a nagy kiszőkülések éve volt. Liptai Claudiától kezdve Tóth Gabin át Lewis Hamiltonig mindenki kipróbálta a hidrogén drasztikus hatásait. A legnagyobb izgalmat talán mégis Katalin hercegné erősen vitatott frufruja okozta. Olvasd el 2015 nagy frizuramustráját!
Ünnep feketében? Miért ne! Három ruhadarab, amire szükséged lesz decemberbenhttp://www.life.hu/trend/20151214-divat-es-trend-fekete-szettek-decemberre-szilveszterre-moziba.htmlAnnak ellenére, hogy tudjuk, a fekete komor szín, és kevés nő van, akinek a bőrtónusához igazán passzol, mégis rajongunk érte. Ha nincs kedved a feltűnő árnyalatokhoz, és inkább maradnál a jól bevált fekete holmiknál, akkor a következő cikk neked szól – íme, három ruhadarab, amit érdemes beszerezned még az ünnep előtt!Trend--Ciki! Beismerte a lopást a Chanel divatcéghttp://www.life.hu/trend/20151216-beismerte-a-chanel-divatceg-hogy-mati-ventrillon-divattervezotol-lopott.htmlMati Ventrillon divattervező Facebook-oldalára töltött fel egy fotót saját tervezésű pulóveréről és a Chanel egy új kollekciós darabjáról, ami igencsak hasonlít a skót divattervező ruhájára. Trend--Rá sem lehet ismeri Osvárt Andreára! Új frizurára váltott a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20151216-osvart-andrea-hosszu-barna-parokaban-fotozkodott.htmlA 36 éves színésznő vagány rövid haja hirtelen eltűnt, és a hosszú barna loknik kerültek a helyére. Trend--Ezért szabadult meg tincseitől Katalin hercegnő - Nyilatkozott a fodrász! http://www.life.hu/trend/20151215-katalin-hercegno-hat-hetente-fodraszhoz-jar-uj-frizuraja-lett-nyilatkozott-a-fodrasz.htmlA fodrász most megszólalt egy tengerentúli magazinnak, és elmondta, hogy miért vágatott rövidebb frizurát Vilmos herceg kedvese. Trend--Nee! Barbie babának sminkeli 8 éves lányát Katie Pricehttp://www.life.hu/trend/20151215-katie-price-barbie-babanak-sminkeli-8-eves-lanyat.htmlA modell egyre inkább saját mintájára formálja kislányát – sajnos. Trend--Saját ruhamárkát indít egy 22 hónapos kisbabahttp://www.life.hu/trend/20151214-millie-belle-diamond-22-honapos-kisbaba-sajat-ruhamarkat-indit.htmlInstagram-sztárból divattervezővé nőtte ki magát Millie-Belle Diamond – miközben még be sem töltötte a második életévét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.