Miért van mindig Ördög Nórán ugyanaz a ruha? Itt a válasz!

Forrás: TV2 -
műsorvezető kocka ruha Ördög Nóra szett stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kocka nézőinek biztosan feltűnt már, hogy a csinos műsorvezető mindig ugyanabban a ruhában látható a képernyőn. Most kiderült, miért ugyanaz a szett kerül le a fogasról minden adás előtt.  

Holdampf Linda stylist szerint A Kocka alatt inkább a játékos az, aki fókuszban van, a műsorvezető ruhája nem hangsúlyos. Nóri ruhái eddig legtöbbször fehér, és szürke színekben pompáztak, azonban a készítők most egy nagy meglepetést ígérnek a nézőknek - írja az Origo.

Forrás: TV2

"A Kocka díszlete letisztult, a piros és a zöld szín az anyagválasztáskor alapból kiesett, hiszen azoknak a játékban nagyon hangsúlyos szerepük van. A fekete sem jöhetett nagyon számításba, mert sötét háttér előtt áll Nóri, így maradtak variációs lehetőségnek a fehér, a szürke és a fémes színek. Indokolatlan lett volna például egy lila vagy bármilyen harsány árnyalat. Egy semleges, de mégsem unalmas szettet álmodtunk meg, a felsőnek az érdekes kivágással van egyfajta játékossága. Természetesen ugyanebből a szettből öt darab készült Nóri számára, és azt is elárulhatom, hogy a Kocka utolsó adásában lesz egy kis meglepetés. Éppen ezért koncepció a külföldi évadokban is, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra. Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyben van a műsorvezető. Ördög Nóri szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy neutrális legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához" - mondta a stylist.

Te jó ég! Nem lehet ráismerni a gyönyörű modellre, Emily Ratajkowskirahttp://www.life.hu/trend/20151216-emily-ratajkowski-modell-szoke-hajra-valtott.htmlTeljesen megváltozott az őzikeszemű szépség, aki képmegosztó oldalán jelentkezett be rajongóinak merőben új külsejével. Trend--Arcápolás ajándékba - Szuper ajándékok nőknek 10 000 forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151210-szuper-ajandek-noknek-10-000-forint-alatt.htmlEgy jó arckrém mindig kell, így ha tanácstalan vagy, mivel lepd meg az édesanyádat, a nővéredet vagy a barátnődet karácsonykor, nem is kell tovább keresgélned! TrendThinkstockÍgy készül Hódi Pamela új hajahttp://www.life.hu/trend/20151213-hodi-pamela-uj-hajat-afrofonasokat-keszittet-maganak-fodraszaval.htmlPamela a fodrászánál ülve jelentkezett be követőinek Instagramon. TrendOrigoÜnnep feketében? Miért ne! Három ruhadarab, amire szükséged lesz decemberbenhttp://www.life.hu/trend/20151214-divat-es-trend-fekete-szettek-decemberre-szilveszterre-moziba.htmlAnnak ellenére, hogy tudjuk, a fekete komor szín, és kevés nő van, akinek a bőrtónusához igazán passzol, mégis rajongunk érte. Ha nincs kedved a feltűnő árnyalatokhoz, és inkább maradnál a jól bevált fekete holmiknál, akkor a következő cikk neked szól – íme, három ruhadarab, amit érdemes beszerezned még az ünnep előtt!Trend--Nee! Barbie babának sminkeli 8 éves lányát Katie Pricehttp://www.life.hu/trend/20151215-katie-price-barbie-babanak-sminkeli-8-eves-lanyat.htmlA modell egyre inkább saját mintájára formálja kislányát – sajnos. Trend--Saját ruhamárkát indít egy 22 hónapos kisbabahttp://www.life.hu/trend/20151214-millie-belle-diamond-22-honapos-kisbaba-sajat-ruhamarkat-indit.htmlInstagram-sztárból divattervezővé nőtte ki magát Millie-Belle Diamond – miközben még be sem töltötte a második életévét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.