Ilyen még nem volt! Terhes nő vonult végig egy fehérnemű divatbemutatón

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dyd Fotografos/Geisler-Fotopress -
fehérnemű divatbemutató kollekció terhesség nők kifutó divatshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál bugyiban és melltartóban küldték a kifutóra a Wonderbra egyik babát váró modelljét.

Valószínűleg nem csak mi nézzük elképedve évről évre a Victoria's Secret tökéletes alakú, arcú és mosolyú modelljeit, amint a leggyönyörűbb fehérneműcsodákban vonulnak végig egy szédületes divatshow keretei között.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dyd Fotografos/Geisler-Fotopress

A Wonderbra nevű fehérneműmárka gondolt egy merészet, és úgy döntött, madridi divatbemutatója remek alkalom lesz arra, hogy néhány rendhagyó elemmel közelebb hozza vásárlóihoz a termékeit. Ezért nem csupán babát váró modellt küldött a kifutóra, hanem például kisgyerekkel körbevett "anyukát" is.

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

Bár az elgondolás jó, a kivitelezésben nem sok különbséget látunk, mint egy átlagos fehérneműbemutatón: szép, vékony, és tökéletes mosolyú nőket narancsbőr, pluszkilók és mindenféle egyéb hibák nélkül.

Gáspár Győző fehérneműmodell letthttp://www.life.hu/sztarok/20151201-gaspar-gyozo-showman-fehernemumodell-lett-es-alsonardragban-mutatta-meg-fogyasanak-eredmenyet.htmlSzexi alsónadrágban fotózták a sztárt, aki elárulta a Life.hu-nak, hogy pontosan hány kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. TV + Sztárok--Szokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigoCsipkecsodák és kényelmes darabok - fehérnemű-mánia az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20151127-fehernemukorkep-decemberre-melltartok-bugyik-body-k.htmlNincs is jobb annál, amikor egy nő rátalál arra a fehérneműre, ami nemcsak kényelmes, de szexi is. A csipkecsodák szerencsére ma már puha anyagokból készülnek, a bodyk pedig abszolút fénykorukat élik. Mutatjuk is, milyen darabok közül érdemes válogatni az elegáns ruhák alá! Trend--Kamufotózásokat szervezett az ausztrál divattervező, hogy fogdoshassa a modellekethttp://www.life.hu/news/20151216-shardie-hourani-divattervezo-kamufotozason-fogdosta-a-modelleit.htmlShardie Hourani divattervező azért szervezett nem hivatalos fotózásokat, hogy a modelleket tapogathassa. News--Szerzetesként élt egykor Thaiföld leghíresebb transznemű fehérneműmodelljehttp://www.life.hu/trend/20151217-mimi-tao-thai-transznemu-fehernemumodell-szerzeteskent-elt-egykor.html12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja. TrendOrigoVirágba borult krampuszok és hatalmas szárnyú halálmadarak – Ez lesz a divat Kínában!http://www.life.hu/trend/20151116-viragba-borult-krampuszok-es-hatalmas-szarnyu-halalmadarak-a-kinai-divatheten.htmlA China Fashion Week képeit bogarászva néhány elképesztően különc kreációba botlottunk, amiktől még a szavunk is elakadt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.