Kék rúzs, melléfogás és egy új díva - Heti stílusmustra

fashion week Selena Gomez Lupita Nyong'o öltözködés Daisy Ridley mustra Star Wars: Az ébredő Erő stílus premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája!

Jennifer vs. Selena

Lawrence kisasszony mindössze két évvel idősebb kolléganőjénél, és úgy tűnik, ez a pár év kell ahhoz, hogy sokkal ügyesebben válasszon ruhát. A világos színek alapvetően fiatalítanak, Selena Gomez azonban úgy festett ebben a szettben, mint egy ügyesen karbantartott arcú negyvenes.

Forrás: AFP

Ki a csinosabb?

Kell egy ütős rúzs!

Az idei tél egyértelműen a sötét rúzsokról szól, ami remekül is áll Teresa Palmernek. Lupita Nyong'o azonban nem állt be a divatozók sorába, ő ezúttal szokatlanul kék ajkakra voksolt. A Star Wars premierjén azonban ez is simán belefér!

Forrás: AFP

Te bevállalnád a kék rúzst?

Hétköznapi lazaság

Nem minden híresség képes az utcai szettjét is viszonylag jól összerakni: a héten Drew Barrymore és Jennifer Garner volt remek példa arra, hogy a laza napokban is elkélne a sztároknak egy jó stylist. Drew szettjét nagyon nem értjük, a legjobb szó rá a káosz, Jennifer láttán pedig igazából elalszunk az unalomtól...

Forrás: Northfoto

Ki öltözött fel rosszabbul?

Ismerd meg Daisy Ridley-t!

Az ébredő Erő újdonsült sztárja múlt héten már megmutatta, hogyan kell kreatívan szoknyát választani, ezúttal pedig két csodás kreációban tündökölt a film premierjén. Azt kell mondjuk, ez a lány tud valamit: a fekete, aszimmetrikus Roland Mouret-darab dögös volt és nagyon különleges, a Chloé pedig természetesen remek választás, abszolút passzol a bájos színésznő romantikus énjéhez.

Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Tess Holiday: „Tudom, hogy kövér vagyok”http://www.life.hu/trend/20151218-tess-holiday-plus-size-modell-nem-szegyenli-az-alakjat.htmlAz XXXL-es méretű modell nem hajlandó diétázni, mert szerinte az egyáltalán nem segít a fogyásban, és igazából nem is szeretne vékonyabb lenni.Trend--Kreatív vagy hasznos holmira vágyik? Ezeknek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/trend/20151216-karacsonyi-ajandektippek-ferfiaknak-ingek-salak-illatszerek.htmlMég néhány dolgot el kell intézned az ünnepekig, és köztük van a tökéletes ajándék megtalálása férfi ismerőseidnek? Reméljük, a következő tippek inspirálnak egy kicsit! TrendThinkstockKesha talpig kalocsaiban jár nyaralni - Fotó! http://www.life.hu/trend/20151217-kesha-kalocsai-ruhaban-indult-dubaiba-magyar-ruha-a-vilagsztaron-foto.htmlAz énekesnő úgy döntött, itt az idő a kikapcsolódásra, és a hírek szerint Dubaiba utazott. Ehhez egy olyan szettet választott, aminek láttán leesett az állunk! TrendOrigoGyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokrahttp://www.life.hu/trend/20151215-gyorsan-keszul-a-tokeletes-alapsmink-sos-trukkok-rohanos-napokra.htmlVan az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. TrendThinkstockÚjra meztelen címlappal sokkol Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20151217-miley-cyrus-ujra-meztelen-cimlappal-sokkol.htmlNagy boldogsággal számoltunk be nem is olyan régen arról, hogy Miley Cyrus végre megvillantotta gyönyörű hangját. Azóta sajnos újra csak a botrányaival került előtérbe: ezúttal például a következő meztelen címlapjával. Trend--Tóth Gabi hosszú hajjal dögösebb, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151217-toth-gabi-enekesno-hosszu-haju-indianlany-lett-megmutatta-uj-frizurajat-a-sztar.htmlGyönyörű hajzuhatagot kapott az énekesnő, ami remekül áll neki, ezért nem is csoda, hogy közösségi oldalán büszkélkedett el vele. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.