Így készül az álomszép pezsgőszínű smink az év utolsó napjaira

Forrás: Thinkstock -
Szilveszter szépségápolás szórakozás smink pezsgő pezsgő2015 party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár nap van az év legnagyobb bulijáig, ha pedig még nincs ötleted, milyen színben pompázzon a sminked, válaszd a hónap sztárját, a pezsgőszínt! Larion Oscar sminkmester el is árulja, hogyan lehetsz te a legragyogóbb az év utolsó napján! 

Kifinomult luxus; lehet fényes vagy akár krémes, nem lehet melléfogni ezzel a fantasztikus sminkkel. Megjelenésed ellenállhatatlan és érzéki lesz tőle!

Forrás: Thinkstock

Így készítsd el!

Az arctisztítás és hidratálás után

egységesítsd bőröd szerkezetét egy primerrel,

azaz bőrtökéletesítő báziskrémmel, majd uniformizáld bőröd színét egy tartós, folyékony alapozóval.

Legyen üde a tekinteted:

ideális, ha egy folyékony korrektorral felfrissíted a szemkörnyéket, majd ujjaddal dolgozd össze az alapozóval. Ezt követően – hogy tartós maradjon – fixáld le a transzparens porpúderrel. Highlighterrel emeld ki finoman az arccsontodat!

A szemedre válassz tartós, hidratáló szemhéjkrémeket.

A pezsgőszínű szemhéjkrémtől tiszta és ragyogó tekinteted lesz pillanatok alatt. A szemzughoz tegyél egy keveset, majd satírozd a mozgó szemhéj egészére, illetve tegyél egy keveset az alsó szemzughoz is, a szemhéj közepéig. Egy fényes bronzszínnel élénkítsd a mélyítővonalat, a szemhéj külső sarkát, valamint alul kintről az alsó szemhéj közepéig.

1. Bobbi Brown 24 dollár 2. Estée Lauder 25 dollár 3. Lancome 20 dollár 4. Pupa 2590 forint 5. Catrice 1329 forint 6. L'Oréal 2899 forint 7. Mac 6700 forint 8. Astor

Enyhén mélyítsd a felső pillatövet egy extrafekete szemceruzával,

majd szépen satírozd össze kontúrmentesen. A pici fekete szín hozzáadásával kontrasztosítod a pezsgő érzékiségét, és még kifejezőbb lesz tőle a tekinteted!

Szempilláidat éjfekete szempillaspirállal fesd ki. Élénkítsd a szemöldöködet a szemöldökformázó ceruzával, majd fixáld a kósza szálakat egy áttetsző szemöldökbalzsammal.

Az orcáid természetes ragyogásához válassz egy kifinomult, barackos árnyalatú arcpirosítót,

az ajkak érzékiségéhez pedig egy szikrázóan izgalmas, vizes hatású szájfényt!

Pezsgőt bontanál? 5 dolog, amire mindig figyelj! http://www.life.hu/csalad/20151227-pezsgobontas-elott-ot-dolgot-sose-hagyj-ki-fontos-tudnivalok-szilveszter-elott.htmlNincs szilveszter pezsgő nélkül. Van, aki odáig van érte, mások inkább csak az alkalom hevében kortyolnak belőle. Egy biztos, ezzel az itallal szemben senki se közömbös. Ha már összejön a társaság, és egy hatalmas év végi bulira szánjátok magatokat, eláruljuk, mire is kell figyelnetek, mielőtt éjfélkor kibontanátok egy üveggel. Durranjon hát a pezsgő! CsaládThinkstockA hónap színe, az ünnep sztárja: a pezsgőszínhttp://www.life.hu/trend/20151218-a-honap-szine-a-pezsgoszin-szettek.htmlNem csak az év utolsó napján érdemes előnyben részesíteni a pezsgőt és az ital csodás színét: a pezsgőszín egész decemberben hódít! Szinte mindenkinek jól áll, letisztult, mégis nagyon elegáns, és remekül kombinálható elegáns és vagány holmikkal egyaránt! TrendThinkstockEzeknek minden nő örülni fog! Pezsgőszínű ékszerek a fa aláhttp://www.life.hu/trend/20151210-pezsgoszinu-ekszerek-a-fa-ala.htmlA karácsonyi őrületben az ékszer egy abszolút biztos pont: ennek a legtöbb nő örül, nem is akármennyire! Persze ízlés dolga, ki milyen színre, anyagra voksol, a pezsgőszín azonban egy igazi adu ász: szinte mindenkinek jól áll! Imádjuk a magyar tervezők kreációit, így kiválasztottuk álomdarabjainkat a hazai kínálatból, és mutatunk olyan ékszereket is, melyek abszolút elérhető áron kaphatóak, és nagyszerű ajándékok lennének a karácsonyfa alá! Trend--Arany-, ezüst- vagy pezsgőszín - Ezt az árnyalatot válaszd!http://www.life.hu/trend/20151123-arany-ezust-vagy-pezsgoszin-melyik-szin-kihez-illik.htmlAz ünnepek közeledtével egyre inkább előtérbe kerülnek a csillogó, flitteres holmik, a ragyogó kiegészítők. De nagyon nem mindegy, hogy a bőrtípusodhoz milyen színű ékszert választasz! TrendOrigoDobd fel pezsgőszínű holmikkal az ünnepeket!http://www.life.hu/trend/20151203-pezsgoszinu-kiegeszitok-az-unnepekre.htmlA klasszikus arany és ezüst mellé itt az ideje beszerezni néhány pezsgőszínű holmit! A rózsás árnyalatok a romantikus stílust képviselik, a világos, sárgás tónus pedig remekül kombinálható a klasszikus karácsonyi színekkel. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat! TrendOrigoLakkozz a pezsgő álomszép színeihez! Körömlakkorgia az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20151124-lakkozz-a-pezsgohoz-koromlakkok-az-unnepi-szezonra.htmlMár most azon gondolkozol, milyenek legyenek a körmeid a céges buliban, karácsonykor és a szilveszteri partin? Egyértelmű! Decemberben kötelező a ragyogás – lakkozz pezsgőszínben! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.