Visszafogott, mégis sikkes - Ilyen a karácsonyi smink 2015-ben

Forrás: Thinkstock -
karácsony Ragyogás fény smink púder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a remek alkalom, hogy kipróbálj egy igazán fenséges sminkkombinációt a szeretet ünnepén: játssz a színekkel és a textúrákkal Larion Oscar tanácsai szerint.

Készíts természetes hatású alapot. Egységesítsd bőröd színét és szerkezetét kedvenc folyékony alapozóddal. Finoman púderezd le a T-zónát, de a többi területet hagyd szabadon, hogy természetes fényében ragyogjon a bőröd.

Szemhéjadra tegyél egy szép, fényes, bézs színű szemhéjpúdert!

Ezután mélyítsd a szempillatövedet vékonyan egy hideg barna szemceruzával, amit csak szempillától szempilláig húzz meg, majd satírozd el, hogy intenzitása csak a pillák tövében legyen. Szempilláidat egy természetes hatású, fekete spirállal fesd ki. Szemöldöködet finoman élénkítsd, majd száliránynak megfelelően fésüld meg. Ezután jöhet a fény játéka.

Forrás: Thinkstock

A mikrocsillámokkal gazdagított highlightot tedd a szemzugba, a szemöldökcsontra, a kupidóívre és az arccsontodra.

Orcáid természetes, üde ragyogásához tegyél fel egy érzéki krémpirosítót. Világos bőrszínhez jól mutatnak a hamvas rózsás, mályvás, barackos árnyalatok, ha pedig napbarnított a bőrszíned, a baracktól a narancsos árnyalatokon át a fuksziáig bármit választhatsz.

Az ünnepi megjelenésedhez fontos az arcpír és a rúzs harmonizálása, ezért fektess most erre nagyobb hangsúlyt.

Igazán különleges lesz a megjelenésed, ha összekomponálod a színeket. Ezenfelül arra is figyelj, hogy mindenképpen élénk rúzst válassz ajkadra: mattot, csillogót, vagy akár ultra fényes, lakk hatásút.

Körmeidet hasonlóképpen vidám színekkel ékesítsd.

Lehet egyszínű, de akár több színnel vagy az ilyenkor közkedvelt ünnepi motívumokkal díszített. Ragyogj az ünnepek alatt is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.