David Beckham futball divatos szavazás trendi pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetés senkit nem fog érni, hiszen David Beckhamet szavazták meg a rajongók az év legstílusosabb pasijának.

Az FHM és a People magazin szavazást hirdettek, mert arra voltak kíváncsiak, hogy olvasóik szerint kik a legjobb pasik. Az előbbinél Jamie Dornan A Szürke ötven árnyalatának főszereplője győzött, míg a People olvasói David Beckhamre voksoltak. A Dappad nevű oldalon pedig 2015. legstílusosabb sztárjára lehetett szavazni.

Forrás: AFP

A 3. helyen végzett a James Bond filmek sztárja, Daniel Craig és Benedict Cumberbatch. A 2. helyet a színész-producer rapper, Idris Elba szerezte meg, a legtöbb szavazatot pedig egyértelműen David Beckham kapta, így ő lett 2015 legstílusosabb sztárja. Hiába, a 40 éves szívtiprót senki nem tudja letaszítani a trónról.

Amikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyekenhttp://www.life.hu/trend/20151221-kinos-szituaciok-szepsegversenyeken.htmlA vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében. Trend--5 kérdés a szépségről: Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151214-5-kerdes-a-szepsegrol-sarka-kata.htmlA csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, és figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Nem Kendall, és nem is Gigi: megvan az év modelljehttp://www.life.hu/trend/20151222-az-ev-modellje-anna-ewers-nemet-szupermodell-lett.htmlA Models.com 2015-ben is megválasztotta az év modelljét, aki idén a német származású Anna Ewers lett. Trend--Rihanna intim testékszere a ruháján is átütötthttp://www.life.hu/trend/20151221-rihanna-enekesno-mellbimbo-piercingje-a-ruhajan-is-atutott.htmlAz énekesnő és bimbópiercingje egy pazar Santa Monica-i partin tűnt fel a hétvégén. Trend--Micsoda átalakulás! Ismét rövid hajra váltott Alyssa Milanohttp://www.life.hu/trend/20151220-alyssa-milano-ismet-rovid-hajra-valtott.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a sorozatsztár: Alyssa Milano ugyanis ismét rövid hajat vágatott magának. Trend--Kék rúzs, melléfogás és egy új díva - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151218-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-daisy-ridley-jennifer-lawrence-selena-gomez.htmlA hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.