színésznő smink nélkül smink Larion Oscar sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben láttunk jó pár rémes sztársminket, de szerencsére a csodás makeup-októl sem volt mentes ez az év. Tőlük érdemes tanulni: íme, Larion Oscar 10 kedvenc sztársminkje az idei évből. 

Reese Witherspoon

Az idei Golden Globe-gálára tökéletesen választott ruhát, és a haja is abszolút egységben volt a sminkjével. Fenséges alapozás, árnyékolás, tökéletesen megformázott szemöldök, kifinomult szemhangsúly, méghozzá kontúrmentesen, és érzéki ajakrúzs - mi kell még?

Forrás: AFP/Jason Merritt

Salma Hayek

Szintén ezen a gálán remekelt a latin szépség is: szenvedélyes és kifinomult, nőies báj, szuper alak, remek ruha, izgalmas hajkorona egy kis díszítéssel. Sminkje makulátlan földszínekkel készült, tökéletes harmónia, érzéki frissesség áradt belőle.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jennifer Lopez

A díva az Oscar-gála egyik legfényesebb csillaga volt. Irigylésreméltón festett: a már védjegyévé vált fahéjszín minden tekintetben tökéletes volt, a legtermészetesebben hangsúlyozta arcának szépségét. Hibátlanul megformázott szemöldök, finom, füstös szemhangsúly, bronzfénnyel árnyékolt arc, az i-re a pont a babarózsa-ártatlanságú ajakrúzs tette fel.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Madonna

A Grammy-gálán egyszerre volt maszkulin és feminin - ez a kettősség az ő védjegye. Tökéletesen karbantartott izmos testét jól kompenzálja nőies darabokkal, mellesleg fantasztikusan festett a matadorkalapon a kis fátyollal. Sminkje, mint mindig, minimalista és tökéletesen kidolgozott volt. Érzékien világos bőrét finom fényekkel, árnyékokkal mesterien készítették el. Isteni szemsminkjének titka a kifelé vastagodó tusvonal. Ajkának természetes érzékiségét egy kis mályvás árnyalattal hangsúlyozták.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Beyoncé

Az idei Met-gála Beyoncéról szólt: sminkje, a szezon legizgalmasabb no makeup trendjét követte, highlighttal kiemelve arcának legszebb részeit. Cicás tusvonal, szépen megformázott szemöldök egy légiesen könnyed fahéjárnyalatú szájfénnyel megfejelve - tökéletes volt!

Forrás: AFP/Mike Coppola

Rihanna

Az énekesnő Met-gálán viselt sminkjének titka a tökéletes alapozás, arcformázás, a jól megválasztott színek összhangja volt. Izgalmas a tusvonal, aminek a külső íve párhuzamosan futott a kiegyenesített szemöldökével, finom megoldással érzékeltetve a kelet stílusjegyeit. A szépségflastrom az arccsonton még inkább érzékivé varázsolta megjelenését. Ajakrúzsa természetes, enyhén púderrózsaszín az ártatlanság érzékiségével, remek választás volt!

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters

Rita Ora

Az énekesnőnek a védjegyévé vált a hidrogénszőke haj (ami most még fehérebb lett), fekete, karakteres szemöldöke és izzó vörös ajkai. Sminkje a Met-gálán tökéletes volt: passzolt a ruhához és az alkalomhoz. Láthatatlan alapozás, arckiemelés, kissé erősre élénkített, ám szép ívű szemöldök és az ellenállhatatlan "Rita-vörös" ajkak. Pompázatos volt, mint mindig!

Forrás: AFP/Larry Busacca

Miranda Kerr

A modell volt Cannes egyik csillaga. A fényes alapozás tökéletes, csak a stratégiai pontok lettek tompítva púderrel, így megjelenése érzékire és szenvedélyesre sikeredett. A rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkített orcák egészségtől kicsattanó hatását feltüzelte a krémes, fényes bronzfényű szemfestés, ehhez nagyon jó választás volt a fekete szempillaspirál, ami kontrasztot teremtett. Semmit nem bízva a véletlenre egy izzó korallpiros rúzzsal koronázta meg a végeredményt.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters

Miley Cyrus

Az ő extrémitása idén mindent vitt, pláne az MTV Video Music Awards díjátadón. Pazar, látványos szerkókban parádézott, és a sminkje is tökéletesen tükrözte ezt az új életérzést. Egységes, szép alapozás, az arc kifinomult árnyékolása, szépen ívelt szemöldök. Szemfestése nagyon trendire sikeredett ezzel a sikkes türkiz tusvonallal. A vibráló hatáshoz alul a vízvonalát is ezzel a dögös árnyalattal húzta ki. Szempilláit fekete szempillaspirállal koronázta meg, ajkának frissességéhez egy élénk pink árnyalatú ajakrúzst választott.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Taylor Swift

Az énekesnő ezúttal is odatette magát, pláne a Grammy-gálán! Sminkje kifinomult volt: az alsó pillatőre helyezte ezúttal a nagyobb hangsúlyt, amitől előnyösen nagyobbnak tűnnek a szemei. Ajakrúzsa természetes volt, és tökéletes egyensúlyt teremtett a megjelenésében.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.