plasztikai műtét plasztika2016 plasztika Megan Fox Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban számtalan példa akad olyan hírességekre, akik túlzásba vitték a plasztikai beavatkozásokat, ám lehet ezt jól és diszkréten is csinálni. Íme 5 sztár, akikről első látásra nehéz lenne megmondani, hogy bizony túl vannak már néhány műtéten. Az eredmények magukért beszélnek!

Blake Lively

A színésznő stílusikon, első ránézésre abszolút a természetesség híve. Sosem láttuk még hatalmas kacsaszájjal, túl méretes keblekkel, az arca is nagyon természetesnek hat. Pedig Blake bizony korán kezdte a műtéteket: 7-8 éve megcsináltatta az orrát, a szeme környékét, és most már az arca is sokkal keskenyebb, mint korábban. Ez betudható a színésznő karcsúságának is, de az sincs kizárva, hogy Blake kérte egy kiváló orvos segítségét. Az eredmény mindenesetre remek lett, semmit sem vitt túlzásba, az arca pedig szebb, mint valaha!

2005, 2015 Forrás: AFP

Megan Fox

A dögös színésznő a férfiak álma, két gyermek édesanyja, még mindig csak 29 éves, de már jó pár szépészeti beavatkozást tudhat maga mögött. Ám míg például az egykori szexszimbólum, Katie Price arcáról ordít, hogy plasztikáztatott, Megannek valahogy mindez sokkal jobban sikerült. A Transformers színésznője a szemöldök korrigálásával kezdett, az orrának is más a formája, mint 10 évvel ezelőtt. Járt botoxkezelésekre, a szemhéját megcsináltatta, és az arcában is van implantátum - mindezeket a műtéteket pedig már 26 éves kora előtt elvégezték rajta. Az eredmény azonban egyelőre remek, de kíváncsiak vagyunk, mi lesz a filmsztár arcával 20 év múlva...

2004, 2014 Forrás: AFP

Jennifer Connelly

A színésznő nyíltan elutasítja a szépészeti beavatkozásokat, ám bennfentesek tudni vélik, hogy mielőtt elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat 2001-ben, az orrplasztika mellett döntött: a korábbihoz képest sokkal keskenyebb lett az orra. Később pedig egy mellműtéte is volt: ugyan a filmsztár azt nyilatkozta, csak egy diéta miatt lett lényegesen kisebb a mellmérete, a jól értesültek szerint Jennifer már túl van egy mellkisebbítő műtéten.

2001, 2015 Forrás: AFP

Kate Beckinsale

Kate-nek abszolút sikerült megtalálni az arany középutat a plasztikával kapcsolatban. Ahogy telnek az évek, a színésznő egyre szebb: 42 éves elmúlt, de százszor jobban néz ki, mint korábban. Kate botoxkezelésekkel kezdte a sort, majd kicsit kisebbre szabatta az orrát, a melleit pedig egy leheletnyivel nagyobbra. Az ajkát is feltöltötte egy kicsit. Hogy lehet az, hogy ezek után is gyönyörű maradt? A titok az, hogy semmit, de tényleg semmit nem vitt túlzásba. Nem akarta Angelina Jolie ajkait, sem Pamela Anderson kebleit, csakis apró változtatásokat kért az orvosoktól.

2001, 2015 Forrás: AFP

Diane Kruger

A német színésznő modellként kezdte a karrierjét, méghozzá egészen apró keblekkel. Ez a modellvilágban nem is gond, ám amikor Diane átnyergelt a filmezésre, ezen változtatnia kellett, így ma már A helyett B kosaras melltartókat visel. Az eredmény nem látványos, de épp így tökéletes a madárcsontú világsztár teste. Diane egyébként nem szándékozik többé kés alá feküdni: egy korábbi interjújában elmondta, a ráncok hozzátartoznak az életéhez, és nem szeretne tőlük megválni.

2000, 2015 Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.