Erzsébet királynő lett a legstílusosabb 50 feletti híresség

fashion week Erzsébet királynő öltözöködés stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit maga mögé utasított a 89 éves brit uralkodónő, akit a legjobban öltözött 50 feletti sztárnak választott egy közvélemény-kutatás.

Erzsébet királynő a legstílusosabb 50 feletti híresség. A The YouGov által levezényelt közvélemény-kutatás szerint a 89 éves brit uralkodónő öltözködik a legjobban a maga korosztályában, olyan sztárokat utasítva ezzel maga mögé, mint Dame Helen Mirren, aki a második helyen végzett, illetve Meryl Streep, aki pedig a dobogó harmadik fokára került.

Forrás: AFP/John Stillwell

A felmérésből továbbá az is kiderült, hogy az ötven év feletti hölgyek már sokkal inkább maguknak, semmint másoknak öltözködnek.

II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!

Bár a királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.