Ki volt 2015 villantáskirálynője? Mutatjuk is a jelölteket!

fashion week Madonna Rita Ora villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December a visszatekintések hónapja: már bemutattuk 2015 leggyönyörűbb ruhakölteményeit, legnagyobb melléfogásait, most azonban jöhet egy kis izgalom – lássuk, kik mutattak nem is kicsit, hanem jóval többet a kelleténél a vörös szőnyegen!

Jennifer Lopez

Az idei American Music Awards díjátadó legmerészebb ruháját egyértelműen JLo viselte. Azt már megszokhattuk, hogy a világsztár imádja a feltűnő szetteket, de ez a babakék darab meglepően sokat mutatott.

Forrás: AFP

Irina Shayk

Nem véletlenül a dögös modell hódította meg Bradley Cooper szívét: az Oscar-gála utáni partin kétségkívül ő viselte az egyik legmerészebb szettet. Micsoda test!

Forrás: AFP

Rita Ora

Az énekesnő nem hagyott túl sokat a képzeletre az MTV Video Music Awardon. Szupermély dekoltázs, alaposan kipakolt cicik, fehérneműig felsliccelt szoknyarész – Rita tett róla, hogy mindenki rá figyeljen!

Forrás: AFP

Miley Cyrus

Ám a fenti eseményen nem Rita, hanem fiatal kolléganője volt a villantáskirálynő – nem is kell magyarázni, miért...

Forrás: AFP

Joy Villa

A kaliforniai énekesnő és dalszövegíró a Grammy-gálán tett róla, hogy a neve legalább egy összeállításunkba bekerüljön.

Forrás: AFP

Madonna

Szintén a Grammy-gálán Madonna is odatette magát – ez ám a popsivillantás!

Forrás: AFP

Zaina Dridi

Az októberi római filmfesztivál sem telhetett el villantás nélkül: Zaina kétségkívül bekerült a legkacérabb színésznők közé ezzel az outfittel.

Forrás: AFP

Beyoncé

Bár a dögös anyuka a Met-gálán volt az évben a legszexibb, egy másik ruha volt az, amiben sokkal, de sokkal többet mutatott a kelleténél: a Barclays Centerben rendezett TIDAL X: 1020 eseményen kis híján mindenki megcsodálhatta az énekesnő kebleit.

Forrás: AFP

Behati Prinsloo

Behati nem viselt különösebben szexi ruhát az idei Oscar-gálán, ám villantásban jeleskedett: a nagyon kínos helyzettől csak jóképű férjura, Adam Levine mentette meg...

Forrás: AFP

Ki volt 2015 villantáskirálynője?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.