Maura Tierney Amanda Peet goldenglobe2016 smink Eva Longoria Lady Gaga Rachel McAdams Golden Globe-gála Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén.

A legjobban sikerült sminkek

A legragyogóbb makeup-ok hűen tükrözték a 2016-os trendet: képviselték az új színeket és textúrákat.

Ebben a szezonban az új piros a Fiesta Red, kifinomultan érzéki, és mindenkinek nagyon jól áll, akárcsak Rachel McAdamsnek.

Rachel sminkje tökéletes és magával ragadó volt. Szépen ívelt, élénkített szemöldöke arcának éke lett. Fátyolszerű alapozása, valamint a krémpirosítóval üdévé varázsolt orcája egészségtől kicsattanó hatást keltett. A szemkiemelése kifinomult és láthatatlan, nagyon szép munka!

Forrás: AFP

Olivia Wilde színes, füstös szemfestése üdítő volt a sok no makeup között.

Tökéletes összhangban volt a színválasztás az alkalmi ruhájával és a kiegészítőivel: csodás látvány volt a vörös szőnyegen. A gyönyörűen árnyékolt burgundi szemfestéstől, valamint a feketével való mélyítéstől még kifejezőbb lett a tekintete. Jól passzolt hozzá a visszafogottabb ajakrúzs is.

Forrás: AFP

Lady Gaga a modern Marilyn Monroe-ként jelent meg, nem kis feltűnést keltve.

Nagyon szépen alapozva, szinte láthatatlan arckontúrozással pompázott, ráadásul szemhangsúlyos sminkje is tökéletes választás volt. A nude ajakfestés csak fokozta az izgalmat.

Forrás: AFP

A legrosszabbul sikerült sminkek

Eva Longoria túlméretezett vendégpillái előbb értek a vörös szőnyegre, mint ő maga.

A túlságosan nagy műszempillák az amúgy szép sminkjéről is elvonták a figyelmet. Bár hozzá kell tenni, hogy a trendi matt rúzs kissé kiszárította ajkait, ami nem volt szép látvány. Igaz, hogy a vastag szemöldökhangsúly dívik mostanság, de pont ez az a karakteresen megrajzolt szögletes szemöldök, ami nem! Ez ugyanis túl erős, sokkal szebb lett volna, ha kifésülik a felesleget, lágyabb lett volna az arca.

Forrás: AFP

Amanda Peet sminkjében csak egy dolog hiányzott: a tökéletes alapozó!

Az alapozó választásakor ne csak az árnyalatra fókuszálj, hanem az alaptónusokra is, hogy ne éljen külön életet a fejed a testedtől. Ez ugyanis óriási hiba, különösen a vörös szőnyegen, az angyalok városában.

Forrás: AFP

Maura Tierney a vastagon felvitt alapozótól és a túl sok púder használatától idősebbnek tűnt a koránál, szépen ki is hangsúlyozta mimikai ráncait.

Az amúgy természetes hatású szemfestése és szemöldöke szép volt, de megjelenni a vörös szőnyegen foltosan lealapozott szájjal: nagyon nagy hiba volt félkészen vonulni! Szép ajkain bármilyen színű ajakrúzs jól mutatott volna. Talán félreértette a no makeup smink lényegét?

Forrás: AFP

Ki volt a 2016-os Golden Globe legragyogóbb csillaga?

A Golden Globe nem csak az Oscar előszobája, de az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye is. Idén sem maradtunk mesés ruhaköltemények nélkül. Nézd meg a kedvenceinket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.