Gyanúsan kisimult arccal gálázott Brad Pitt: Vajna Timi tudja a titkát!

Forrás: AFP -
Brad Pitt ránctalanítás Golden Globe-díj arc Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.

A Benjamin Button különös élete című filmben már tanúi lehettünk annak, hogyan születik meg öregként, majd lesz egyre fiatalabb Brad Pitt. Azonban azzal senki sem számolt, hogy a világsztár egy napon pontosan ugyanezt fogja produkálni a való életben is.

Forrás: AFP

Vajna Timi a Golden Globe-ról: megvan Brad Pitt megjelenésének titka

Vajna Timi a Life.hu olvasóinak tudósított a Golden Globe-díjátadóról, és azt is elárulta, mi lehetett Brad Pitt furcsa megjelenésének a titka. "Szinte egy sztár sem mosolygott a vörös szőnyegen, kerülték az erős mimikát. Többségük olyan ráncos ugyanis, hogy ez az erős fények mellett rögtön kiderült volna" – mondta Timi.

Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálán

Filmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – itt mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.