Juj! Egyre furcsábban fest barna hajával a Született feleségek sztárja, Felicity Huffman

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Született feleség barna haj Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már sokkot kaptunk a színésznő barna hajától, amit olyannyira nem szoktunk meg, hogy még most is alig ismertük meg új frizurájával.

Az Emmy-díjátadón mutatkozott be új hajával Felicity Huffman, aki a Golden Globe-gálára mintha kicsit még sötétebb árnyalatra váltott volna. Hiába láttuk korábban is barna hajjal, nekünk még mindig szokatlan ez az új külső. Íme:

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-legcsunyabb-ruhak.htmlÁlomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat.Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este - ruhaválasztás terén legalábbis. TrendAFP69 évesen lett szépségnagykövet Susan Sarandonhttp://www.life.hu/trend/20160111-susan-sarandon-szineszno-69-evesen-lett-szepsegnagykovet.htmlA világhírű színésznő is csatlakozott a L'Oréal híres reklámarcaihoz. Trend--Tanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--Ki volt a 2016-os Golden Globe legragyogóbb csillaga?http://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-ezek-voltak-a-legszebb-ruhak.htmlA Golden Globe nem csak az Oscar előszobája, de az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye is. Idén sem maradtunk mesés ruhaköltemények nélkül, mutatjuk is kedvenceinket! TrendAFPÚj frizurára váltott Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20160111-vilmos-herceg-uj-frizuraja.htmlA trónörökös a jelek szerint végre elfogadta kopaszodását, és ennek megfelelően újragondolta eddigi hajviseletét is. Trend--Elképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.