A sztárok kedvenc ajakbalzsamja súlyos kiütéseket okozott - Per indul az ügyben!

Forrás: Rachel Cronin -
ajakbalzsam per kiütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian, Britniey Spears és Hilary Duff is reklámozta az EOS nevű dizájnos csomagolásban kapható ajakápolót, ami ellen most csoportos per indul.

A pert Rachel Cronin indította az ajakbalzsamot gyártó és reklámozó társaság ellen. Az első használat után ugyanis a lány ajka megrepedezett, a körülötte lévő bőr hámlani és vérezni kezdett. A hólyagok és kiütések 10 napig nem is tűntek el az arcáról, és iszonyatos fájdalmat okoztak neki.

Forrás: Rachel Cronin
Pataky Attila kvantumérintéssel gyógyította Demcsák Zsuzsa bokaszalag-szakadásáthttp://www.life.hu/drlife/20160113-pataky-attila-az-edda-enekese-kvantumerintessel-gyogyitotta-demcsak-zsuzsat-a-mokkaban.htmlAz Edda énekese a TV2 Mokka műsorában vette kezelésbe Demcsák Zsuzsa lábát. Dr. Life--Hiába akarunk, nem tudunk örökké boldogok lennihttp://www.life.hu/drlife/20160112-a-boldogsag-nem-mindig-tolunk-hanem-a-korunktol-fugg-egy-kutatas-szerint.htmlA boldogság mindenkinek jár élete során, csak éppen nem minden életszakaszában – derült ki egy friss kutatásból. A boldogságunk elméletileg a korunktól és egy U alakú görbétől függ, ráadásul három különböző boldogságtípus is létezik. Dr. LifeThinkstockEmelkedett a HIV-vírus szintje Charlie Sheennélhttp://www.life.hu/drlife/20160113-charlie-sheen-szinesznel-emelkedett-a-hiv-virus-szintje.htmlEddig jól reagált a kezelésekre, ám egy új gyógymód kipróbálása után a hírek szerint rosszabbodott az állapota a Golden Globe-díjas színésznek. Dr. Life--Szövettani eredményére vár Verebes József futballedzőhttp://www.life.hu/drlife/20160113-verebes-jozsef-futballedzo-a-szovettani-eredmenyere-var-otthonaban-gyogyul-tovabb.htmlA legendás sportedző még karácsony előtt fordult orvoshoz tünetei miatt. A vizsgálat lezajlott, Verebes József jelenleg az eredményekre vár, hogy megkezdhessék a kezelését. Dr. Life--Memóriagondokkal és inkontinenciával küzd Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20160112-lamar-odom-kosarlabdazo-gyerekei-nem-tudtak-hogy-kiengedtek-a-korhazbol-az-apjukat.htmlA prostituáltakkal dorbézoló, jelenleg épp lábadozó kosárlabda-játékos kezelését egy másik rehabilitációs központban folytatják. Dr. LifeAFPHIV-fertőzése miatt lett újra drogfüggő Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20160112-charlie-sheen-szinesz-a-hiv-fertozese-diagnosztizalasa-utan-lett-ujra-drog-es-alkoholfuggo.htmlA HIV-vel diagnosztizált színész őszintén beszélt arról, hogyan változtatta meg életét a betegsége. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.