Rózsaszín habcsók lett Reese Witherspoonból

Forrás: Harper's Bazaar/Alex Lubomirski -
Reese Witherspoon ruha habcsók magazin Harpers Bazaar rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doktor Szösziként már láthattuk talpig pinkben a 39 éves színésznőt, aki ezúttal a Harper's Bazaar magazin kedvéért öltötte fel újra ezt a színt.

Pink fodrok, tüllök és egy napernyő - igazán bájosra sikerült Reese Witherspoon fotója a Harper's Bazaar februári számába.

Forrás: Harper's Bazaar/Alex Lubomirski

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Vadon és a Doktor Szöszi színésznőjét kicsit a magánéletéről is kérdezték, az itt elhangzottak pedig cáfolták, hogy bármiféle gond lenne a magyar származású Jim Toth-tal kötött házasságával, mi több: férje biztatására kezdett filmproducerkedni:

Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--A sztárok kedvenc ajakbalzsamja súlyos kiütéseket okozott - Per indul az ügyben!http://www.life.hu/trend/20160113-a-sztarok-kedvenc-ajakbalzsamja-sulyos-kiuteseket-okozott.htmlKim Kardashian, Britniey Spears és Hilary Duff is reklámozta az EOS nevű dizájnos csomagolásban kapható ajakápolót, ami ellen most csoportos per indul. Trend--A mindig morcos Victoria Beckham megmutatta, hogy igenis van humorahttp://www.life.hu/trend/20160113-victoria-beckham-egy-probababaval-tancolva-viccelodott.htmlDavid Beckham szigorú ábrázatú felesége munka közben mutatta meg, hogy valójában egy igazi Humor Herold. TrendThinkstockJakabos Zsuzsa smink nélküli fotója egyszerűen csodálatos! http://www.life.hu/trend/20160113-jakabos-zsuzsa-smink-nelkul-pozol-az-uszono-fotoja-lattan-leesik-az-allad.htmlA magyar úszónő szépségét már többször is megírtuk, de egyszerűen nem bírunk betelni az Instagramra feltöltött bejezései láttán. Trend--Kulcsár Edina borzalmas trutyival szépülthttp://www.life.hu/trend/20160112-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-iszappakolast-kapott.htmlIszappakolást kapott a szépség, aki nem riad vissza semmilyen különleges eljárástól annak érdekében, hogy csillogóvá varázsolja a bőrét. Trend--Dominaszerkók és női ruhák – Ez a legújabb férfidivat!http://www.life.hu/trend/20160112-a-legujabb-ferfidivat-a-dominaszerko-es-a-noi-ruha.htmlAz elmúlt napokban Londonban bemutatták a férfidivat legújabb trendjeit, ami első, de második látásra is igencsak sokkoló. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.