"Túl kövér vagy, ne mutogasd magad!" - Nők, akiknek elegük van a beszólásokból

Forrás: Mallorie Dunn/Smartglamour -
kampány önbizalom büszkeség hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egészséges testképről és az önbizalomról szól az I’m flittered (Jólesik az elismerés) elnevezésű kampány, amiben mindenféle alkatú nő vállalja hibáját.

Duci, nagymellű, öreg és fiatal nők vállalták, hogy testi hibáikat egy táblára írva pózolnak egy új kampányban, megmutatva ezzel, hogy ők bizony ezzel együtt is büszkék magukra, és nem kíváncsiak mások véleményére, főleg nem a beszólásokra. További képeket a kampányból itt találsz!

Forrás: Mallorie Dunn/Smartglamour

Forrás: Mallorie Dunn/Smartglamour
DJ Seherezádé evés közben villantott hatalmas melleket http://www.life.hu/trend/20160114-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-szexi-hippilanyak-oltozott-es-dogos-dekoltazst-villantott.htmlA DJ falatozás közben villantotta meg gyönyörű dekoltázsát - egy ilyen látvány közepette, vajon melyik férfi tudna az evésre koncentrálni? Trend--Szabó Zsófi igazi dívaként tündökölt - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160114-szabo-zsofi-smaragzold-ruhaban-igazi-divakent-tundokolt.htmlMicsoda glamour! Szabó Zsófi úgy tündököl legújabb Instagram-fotóján, mint egy valódi hollywoodi csillag. TrendOrigoVilágsztárt majmol Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160114-zimany-linda-legutobbi-fotojan-egy-az-egyben-jennifer-lopezre-hasonlit.htmlA modell egyik fotóján kiköpött olyan, mint Jennifer Lopez. Mondjuk meg kell állapítani, hogy nem áll neki rosszul ez a latinos stílus. Trend--Hová tűnt az egykori szexszimbólum? Alig lehet ráismerni Eva Greenrehttp://www.life.hu/trend/20160114-eva-green-szinesznore-es-szexszimbolumra-alig-lehet-raismerni.htmlAz egykori Bond-lány igyekezett minél kisebb feltűnést kelteni a londoni Heathrow reptéren: Eva Greent valóban alig lehetett beazonosítani a hatalmas méretű sálja és kardigánja alatt. Trend--Divatkampány arca lett a savval leöntött lányhttp://www.life.hu/trend/20160114-laxmi-saa-savval-leontott-indiai-lany-divatkampany-arca-lett.htmlLaxmi Saa 15 éves volt, amikor visszautasította egy 32 éves férfi házassági ajánlatát, mire ő savat öntött az arcára, örökre eltorzítva ezzel Laxmi külsejét. Trend--A sztárok kedvenc ajakbalzsamja súlyos kiütéseket okozott - Per indul az ügyben!http://www.life.hu/trend/20160113-a-sztarok-kedvenc-ajakbalzsamja-sulyos-kiuteseket-okozott.htmlKim Kardashian, Britniey Spears és Hilary Duff is reklámozta az EOS nevű dizájnos csomagolásban kapható ajakápolót, ami ellen most csoportos per indul. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.