DJ Seherezádé evés közben villantott hatalmas melleket

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé -
valóvilág szexi DJ Seherezádé dögös dekoltázs Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A DJ falatozás közben villantotta meg gyönyörű dekoltázsát - egy ilyen látvány közepette, vajon melyik férfi tudna az evésre koncentrálni?

DJ Seherezádé hippinek öltözve falatozott Dubaiban. A látvány magáért beszél, a szőkeség dekoltázsnak csábító vonalai mindent visznek. Azért arról se feledkezzünk meg, hogy a DJ pazar helyen fogyasztotta el nem éppen könnyű lakomáját, de ez tulajdonképpen teljesen mellékes, ha Sehire nézünk.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Szabó Zsófi igazi dívaként tündökölt - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160114-szabo-zsofi-smaragzold-ruhaban-igazi-divakent-tundokolt.htmlMicsoda glamour! Szabó Zsófi úgy tündököl legújabb Instagram-fotóján, mint egy valódi hollywoodi csillag. TrendOrigoVilágsztárt majmol Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160114-zimany-linda-legutobbi-fotojan-egy-az-egyben-jennifer-lopezre-hasonlit.htmlA modell egyik fotóján kiköpött olyan, mint Jennifer Lopez. Mondjuk meg kell állapítani, hogy nem áll neki rosszul ez a latinos stílus. Trend--Divatkampány arca lett a savval leöntött lányhttp://www.life.hu/trend/20160114-laxmi-saa-savval-leontott-indiai-lany-divatkampany-arca-lett.htmlLaxmi Saa 15 éves volt, amikor visszautasította egy 32 éves férfi házassági ajánlatát, mire ő savat öntött az arcára, örökre eltorzítva ezzel Laxmi külsejét. Trend--Jennifer Lopez átélte minden nő rémálmát a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160113-jennifer-lopez-atizzadta-giambattista-valli-ruhajat-a-golden-globe-galan.htmlA latin díva csak úgy ragyogott az idei Golden Globe-gálán, tökéletes megjelenésébe azonban egy kis hiba csúszott. Trend--Ő a legújabb pucérkodó díva! Imogen Anthony minden fotón meztelenhttp://www.life.hu/trend/20160113-imogen-anthony-modell-ujra-pucerkodik.htmlMeztelenül lovaglós sorozatával fedeztük fel a 24 éves modellt, Imogen Anthonyt, aki azóta sem hagyja abba a pucérkodást. Trend--Jaj! Nagyon furcsán fest Katie Holmeshttp://www.life.hu/trend/20160112-katie-holmes-nagyon-furcsan-fest.htmlHollywoodban kapták lencsevégre a lesifotósok Katie Holmest, aki nagyon furcsán fest a paparazziképeken. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.