Hová tűnt az egykori szexszimbólum? Alig lehet ráismerni Eva Greenre

Forrás: Northfoto -
lesifotós színésznő repülőtér Bond-lány Eva Green szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Bond-lány igyekezett minél kisebb feltűnést kelteni a londoni Heathrow reptéren: Eva Greent valóban alig lehetett beazonosítani a hatalmas méretű sálja és kardigánja alatt.

Eva Greent a napokban kapták lencevégre a londoni Heathrow repülétéren, ahol nyoma sem volt a néhány nappal ezelőtti Golden Globe-os glamúrnak és csillogásnak: az egykori Bond-lány nagyméretű ruhadarabokkal és napszemüveggel igyekezett inkognitóban maradni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Forrás: Northfoto

Smink nélküli szelfik világsztár módra

A sztárok is emberek, a szelfizést pedig legalább annyira élvezik, mint a földi halandók. Tökéletes sminkben, szuper hajjal azért, valljuk be, nem nagy kunszt önmagunk fotózása, smink nélkül, kócosan azonban annál inkább. Itt mutattunk néhány sztárt, akik ezt bevállalták: következzenek a smink nélküli celebszelfik Photoshop nélkül.

Jennifer Lopez átélte minden nő rémálmát a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160113-jennifer-lopez-atizzadta-giambattista-valli-ruhajat-a-golden-globe-galan.htmlA latin díva csak úgy ragyogott az idei Golden Globe-gálán, tökéletes megjelenésébe azonban egy kis hiba csúszott. Trend--Divatkampány arca lett a savval leöntött lányhttp://www.life.hu/trend/20160114-laxmi-saa-savval-leontott-indiai-lany-divatkampany-arca-lett.htmlLaxmi Saa 15 éves volt, amikor visszautasította egy 32 éves férfi házassági ajánlatát, mire ő savat öntött az arcára, örökre eltorzítva ezzel Laxmi külsejét. Trend--Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--A sztárok kedvenc ajakbalzsamja súlyos kiütéseket okozott - Per indul az ügyben!http://www.life.hu/trend/20160113-a-sztarok-kedvenc-ajakbalzsamja-sulyos-kiuteseket-okozott.htmlKim Kardashian, Britniey Spears és Hilary Duff is reklámozta az EOS nevű dizájnos csomagolásban kapható ajakápolót, ami ellen most csoportos per indul. Trend--Hátborzongató! A 34 éves Nicole Richie úgy fest, mint egy öregasszonyhttp://www.life.hu/trend/20160113-a-34-eves-nicole-richie-ugy-fest-akar-egy-oregasszony.htmlNicole Richie még sosem nézett ki ennyire rosszul! A 34 éves híresség úgy festett, mint egy 50-es éveiben járó nő a január 12-én megrendezett Amoeba Music gálaesten. Trend--Jakabos Zsuzsa smink nélküli fotója egyszerűen csodálatos! http://www.life.hu/trend/20160113-jakabos-zsuzsa-smink-nelkul-pozol-az-uszono-fotoja-lattan-leesik-az-allad.htmlA magyar úszónő szépségét már többször is megírtuk, de egyszerűen nem bírunk betelni az Instagramra feltöltött bejezései láttán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.