Divatkampány arca lett a savval leöntött lány

Forrás: Youtube -
fashion week kampány büntetés sav
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laxmi Saa 15 éves volt, amikor visszautasította egy 32 éves férfi házassági ajánlatát, mire ő savat öntött az arcára, örökre eltorzítva ezzel Laxmi külsejét.

A lány ma már 26 éves, és az elmúlt 11 évben azért harcolt, hogy ne lehessen olyan egyszerűen hozzájutni Indiában a savhoz, illetve, hogy súlyos büntetés járjon a hasonló tettekért.

Forrás: Youtube

Laxmi most megtisztelő felkérést kapott, ő lett ugyanis a Viva N Diva márka arca. Mikor felfigyeltem az arcára egy naptárban, különleges szépséget láttam meg benne. Azt szerettem volna, ha egy gyönyörű környezetben fotózzuk, hogy ragyoghasson és eltűnhessen a szeméből a szomorúság” –nyilatkozta a márka egyik alapítója, Rupesh Jhawar.

„Az igazi szépség a szemekben lakozik” – mondja a fotózáson készült kisfilmben Laxmi, aki végigmosolyogta a napot. Nézd meg te is a videót:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.