tündöklés műsorvezető Szabó Zsófi díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda glamour! Szabó Zsófi úgy tündököl legújabb Instagram-fotóján, mint egy valódi hollywoodi csillag. 

Tündöklő tekintet, drámai hatású smink, csillogó fülbevaló és gyönyörű ruha - Szabó Zsófi egyszerűen ellenállhatatlanul fest legújabb Instagramra feltöltött fotóján. A műsorvezető úgy ragyog, akár egy díva, ez pedig talán annak is köszönhető, hogy egy igazán harmonikus időszak köszöntött be az életébe: nemcsak az új munkáját élvezi nagyon, hanem a magánélete is kiegyensúlyozott.

Forrás: Instagram/ Szabó Zsófi

Szabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"

Az RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Hátborzongató! A 34 éves Nicole Richie úgy fest, mint egy öregasszonyhttp://www.life.hu/trend/20160113-a-34-eves-nicole-richie-ugy-fest-akar-egy-oregasszony.htmlNicole Richie még sosem nézett ki ennyire rosszul! A 34 éves híresség úgy festett, mint egy 50-es éveiben járó nő a január 12-én megrendezett Amoeba Music gálaesten. Trend--Világsztárokat túlragyogva gálázott Vajna Timi a Golden Globe-on http://www.life.hu/trend/20160111-vilagsztarokat-tulragyogva-galazott-vajna-timi-a-golden-globe-on.htmlMicsoda csillogás! Vajna Tímea megjelenése egyszerűen kifogástalan volt az idei Golden Globe-díjátadón. Sokat sejtető Tom Ford kreációjában világsztárokat túlragyogva vonult végig a vörös szőnyegen. Exkluzív fotók egyenesen Timitől! TrendOrigoMicsoda átalakulás! Ismét rövid hajra váltott Alyssa Milanohttp://www.life.hu/trend/20151220-alyssa-milano-ismet-rovid-hajra-valtott.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a sorozatsztár: Alyssa Milano ugyanis ismét rövid hajat vágatott magának. Trend--Teljesen megújult Gáspár Evelin külseje - Szinte rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20151209-gaspar-evelin-kulseje-megujul-uj-hajat-es-kormoket-csinaltatott.htmlGáspár Evelin jól tudja, hogy időnként minden nőnek szüksége van a teljes megújulásra. TrendOrigoMicsoda divatbaki! Vujity Tvrtko nagypapacipőben és fehér zokniban vezetett műsorthttp://www.life.hu/trend/20151204-vujity-tvrtko-divatbakit-vetett-nagypapacipoben-es-feher-zoknival-vezetett-musort.htmlMég a legjobbakkal is előfordulhat, hogy egy álmos reggelen a gardrób előtt állva nem éppen összeillő darabokat kapnak le a polcról. Vujity Tvrtkóval is valami ilyesmi történhetett ma. TrendOrigoForró! Suki Waterhouse bikinis képekkel borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/trend/20151117-suki-waterhouse-bikinis-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlAkár falatnyi bikiniben vonaglik a tengerparton, akár hatalmas békatalppal a lábán pózol, Suki Waterhouse egyszerűen ellenállhatatlan! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.