Világsztárt majmol Zimány Linda

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez, Zimány Linda -
hasonlóság világsztár konty Zimány Linda Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egyik fotóján kiköpött olyan, mint Jennifer Lopez. Mondjuk meg kell állapítani, hogy nem áll neki rosszul ez a latinos stílus.

Zimány Linda még a hajkoronáját is olyan kontyba csavarta be, mint Jennifer Lopez, így azon a képen, amit nemrég osztott meg a közösségi oldalán, szó szerint a világsztárra hajaz.

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez, Zimány Linda
Hová tűnt az egykori szexszimbólum? Alig lehet ráismerni Eva Greenrehttp://www.life.hu/trend/20160114-eva-green-szinesznore-es-szexszimbolumra-alig-lehet-raismerni.htmlAz egykori Bond-lány igyekezett minél kisebb feltűnést kelteni a londoni Heathrow reptéren: Eva Greent valóban alig lehetett beazonosítani a hatalmas méretű sálja és kardigánja alatt. Trend--A hónap színe: a törtfehérhttp://www.life.hu/trend/20160113-divat-es-trend-a-honap-szine-a-tortfeher-igy-viseld.htmlKi mondta, hogy télen nem lehet világos színeket viselni? Pedig a hűvös, ködös napokon érdemes nem csak feketébe, szürkébe, barnába bújni; ilyenkor is bátran dobd fel a szettedet világos holmikkal. A törtfehér nagyon sokaknak jól áll, de ha úgy érzed, nem passzol különösebben a bőröd színéhez, viselheted kiegészítőként is. Most pedig jöjjön egy kis inspiráció! TrendOrigoRózsaszín habcsók lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/trend/20160113-reese-witherspoon-szineszno-rozsaszin-habcsokkent-pozol-a-harper-s-bazaar-magazinban.htmlDoktor Szösziként már láthattuk talpig pinkben a 39 éves színésznőt, aki ezúttal a Harper's Bazaar magazin kedvéért öltötte fel újra ezt a színt. TrendOrigoDobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--Üde arcok és sminkkatasztrófák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-sminkmustra-a-2016-os-golden-globe-galan.html A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén. TrendAFPDominaszerkók és női ruhák – Ez a legújabb férfidivat!http://www.life.hu/trend/20160112-a-legujabb-ferfidivat-a-dominaszerko-es-a-noi-ruha.htmlAz elmúlt napokban Londonban bemutatták a férfidivat legújabb trendjeit, ami első, de második látásra is igencsak sokkoló. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.