fashion week Lily Collins Gwyneth Paltrow Golden Globe-díj Golden Globe-gála Jessica Biel Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten kétségkívül a Golden Globe-gála tartotta lázban a sztárvilágot, és persze bennünket is, pláne, ami a ruhákat illeti. Ám a díjátadóval csak épphogy megkezdődött a hét: most megmutatjuk, miben buliztak a legszebbek a gála után, és eláruljuk, melyek voltak a hét legstílusosabb és legvitatottabb kiegészítői. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Mutasd a cipőd!

Stella McCartney a héten rendezte a 2016-os őszi-téli kollekciójának bemutatóját, ahol természetesen nem egy sztár tette tiszteletét. A gyönyörű Lily Collins tűsarkú helyett a kényelemre szavazott, Gwyneth Paltrow pedig egy visszafogottnak cseppet sem nevezhető kék lábbelire. Nektek hogy tetszenek ezek a feltűnő cipellők?

Forrás: AFP

Kinek a cipője tetszik jobban?

Milyen táska kell a vörös szőnyegre?

A cipő után jöjjön a nagy táskakérdés: Sophia Amoruso tervezőnő abszolút a kényelemre szavazott. Tény, hogy praktikus egy vállra akasztható darab, de érdemes ezt a stílust meghagyni rohangálós napokra; a vörös szőnyegen kevésbé állja meg a helyét. Nina Dobrev persze ismét őrülten jól oldotta meg a dolgot, Jessica Biel pedig a tőle megszokott módon ezúttal is az érdekesre, izgalmasra szavazott.

Forrás: AFP

Ki oldotta meg jobban a táska-kérdést?

Gondold újra!

Valószínűleg ezúttal Meghan Trainor volt az, akinek sikerült megtalálnia a hét legelőnytelenebb ruháját. A garbós, keresztbe csíkos fazon enyhén szólva is erősítette a művésznőt. De Jennifer Garner kreációjától sem voltunk elájulva: a színésznőnek érdemes lett volna a kismamás stílus helyett egy alakkövető ruhára szavaznia.

Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Ez történt a Golden Globe után

A sztárok a díjátadón nagyon kitettek magukért: itt megmutattuk a legszebb ruhákat, itt pedig a kevésbé eltalált szetteket. A gála után sokan átöltöztek, közülük is többen voksoltak a hófehérre. Nálunk ismét JLo viszi a prímet, de Katharine McPhee ruháját is szerettük, Lea Michele pedig bemutatta formás idomait.

Forrás: Instagram/msleamichele, Northfoto

Kinek a fehér ruhája a dögösebb?

Persze a kacérság is elengedhetetlen volt az afterpartin: a dögös Kelly Rohrbach púderszínű selyembe borította tökéletes idomait, Kaley Cuoco combot és dekoltázst is villantott, a mi nagy kedvencünk azonban Vanessa Hudgens szettje lett.

Forrás: Northfoto

Ki volt a dögösebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.