Horváth Éván nem fog az idő! Akár 10 évet is letagadhatna korából

modell kép Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell gyönyörű képet osztott meg rajongóival. A mindig tökéletes műsorvezető ezúttal is ragyogó!  

Horváth Éva annak ellenére, hogy imádja a lángost, tökéletes formában van. A modell gyönyörű sminkben, igéző tekintetével kápráztatta el a rajongóit az Instagramra posztolt fotójával. A műsorvezető ezúttal is bebizonyította, hogy rajta bizony nem fog az idő, akár 10 évet is letagadhatna korából!

Forrás: Instagram/Horváth Éva

Céline Dion fog énekelni elhunyt férje temetésén?http://www.life.hu/sztarok/20160119-celine-dion-enekesno-tagadja-hogy-enekelni-fog-elhunyt-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlA nemrégiben szárnyra kelt hírek szerint a világhírű énekesnő előadásával fogja búcsúztatni egykori férjét, René Angelilt. Céline Dion tisztázta, mi igaz ebből. TV + Sztárok--Tatár Csilla visszatér a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160118-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-2016-musorvezetoje-a-szules-utan-visszater-a-kepernyore.htmlA műsorvezető gyermeke születése után két hónappal a köztévé, A Dal 2016 című műsorában tér vissza, és ennek kapcsán nagy mosollyal az arcán mesélte el, hogy kisfiának nem kell majd sokat mellőznie őt. TV + Sztárok--Tordy Géza: "Csak múltam van, nincs jelenem, sem jövőm"http://www.life.hu/sztarok/20160119-tordy-geza-a-nemzet-szinesze-bezarkozott-mar-nem-szerepel-szini-eloadasban.htmlBorús interjút adott a nemzet színésze: saját bevallása szerint már nem találják meg őt a szerepek, és bár korábban is zárkózott volt, idősebb korára még inkább megkeseredett. TV + Sztárok--Júj! Felismerhetetlenre öregedett Andy Garciahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-andy-garcia-felismerhetetlenre-oregedett.htmlA Keresztapa jóképű színészén is meglátszik az idő: a manapság szakállal mutatkozó sztár szinte felismerhetetlenre öregedett. TV + Sztárok--Stohl András egy autóban döntötte meg Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20160119-stohl-andras-egy-autoban-dontotte-meg-dobo-katat-a-valotarsak-sorozatban.htmlStohl András karaktere a Válótársakból újabb skalpot tudhat magáénak. A sorozat legújabb részében Dobó Katát döngette egy autóban. TV + Sztárok--Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"http://www.life.hu/sztarok/20160119-fenyo-ivan-durvan-beszolt-a-noknek.htmlFenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejvel akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.