Tolvai Reni talpig sminkben bújt ágyba

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
kommentelők smink alvás énekesnő Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyönyörű szelfit lőtt magáról elalvás előtt, a kommentelők pedig azonnal feltették a kérdést: Reni sminkben alszik?

Tolvai Reni mindenkit megnyugtatott, hogy az elalvás már smink nélkül történt meg, így valószínű csak a fotó elkészüléséig hagyta magán a festéket az énekesnő. Egy azonban biztos, este ide vagy oda, Renin egy cseppet sem látszik, hogy fáradt volna, mert olyan üde, mintha éppen indulna a nap.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni
Ez igen! Akár 20 évet is letagadhat a 70 éves Bette Midlerhttp://www.life.hu/trend/20160119-bette-midler-70-eves-szineszno-es-enekesno-20-evet-is-letagadhat-korabol.htmlA neves vígjátékszínésznő és énekesnő Marc Jacobs legújabb divatkampányában mutatta meg, még mindig ott a helye a legjobbak között. Trend--Horváth Éván nem fog az idő! Akár 10 évet is letagadhatna korábólhttp://www.life.hu/trend/20160119-horvath-eva-akar-10-evet-is-letagadhatna-korabol.htmlA modell gyönyörű képet osztott meg rajongóival. A mindig tökéletes műsorvezető ezúttal is ragyogó! TrendOrigoIntim helyre varratott tetoválást Sarah Hyland sorozatsztárhttp://www.life.hu/trend/20160118-sarah-hyland-a-modern-csalad-sorozat-sztarja-mell-alatti-tetovalast-csinaltatott.htmlA Modern család című nagysikerű sorozat színésznője Dr. Woo Instagram oldalán fedte fel követőinek legújabb szerzeményét. Trend--Intim helyre varratott tetoválást Sarah Hyland sorozatsztárhttp://www.life.hu/trend/20160118-sarah-hyland-a-modern-csalad-sorozat-sztarja-mell-alatti-tetovalast-csinaltatott.htmlA Modern család című nagysikerű sorozat színésznője Dr. Woo Instagram oldalán fedte fel követőinek legújabb szerzeményét. Trend--Uhh! Plasztikrémként riogat Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20160115-goldie-hawn-szineszno-plasztikremnek-nez-ki.htmlKorábban fantasztikus külsejéről cikkeztünk, most azonban úgy látszik, meglátogatta plasztikai sebészét a színésznő - amit bizony nem kellett volna. Trend--A Golden Globe után is van élet - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160115-divat-es-trend-life-hu-heti-stilusmustra-lily-collins-gwyneth-paltrow.htmlA héten kétségkívül a Golden Globe-gála tartotta lázban a sztárvilágot, és persze bennünket is, pláne, ami a ruhákat illeti. Ám a díjátadóval csak épphogy megkezdődött a hét: most megmutatjuk, miben buliztak a legszebbek a gála után, és eláruljuk, melyek voltak a hét legstílusosabb és legvitatottabb kiegészítői. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.