Hihetetlen, hogy van olyan nő a világon, mint Emily Ratajkowski

modell dekoltázs test Emily Ratajkowski Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán.

Emily Ratajkowski ismét iszonyú dögös. A modell, aki korábban egy magazinban mutatta meg magát teljes valójában, anyaszült meztelenül, ezúttal egy mélyen dekoltált ruhában csábította követőit Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Persze, láttuk már ennél lengébb öltözékben is, de még mindig rá tudunk csodálkozni, hogyan lehetséges, hogy valakinek ilyen tökéletes tetőtől talpig.

Rajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--Ez igen! Akár 20 évet is letagadhat a 70 éves Bette Midlerhttp://www.life.hu/trend/20160119-bette-midler-70-eves-szineszno-es-enekesno-20-evet-is-letagadhat-korabol.htmlA neves vígjátékszínésznő és énekesnő Marc Jacobs legújabb divatkampányában mutatta meg, még mindig ott a helye a legjobbak között. Trend--Helen Mirren: "Szeretnék 20 évvel fiatalabban kinézni"http://www.life.hu/trend/20160115-helen-mirren-szineszno-szeretne-20-evvel-fiatalabban-kinezni.htmlA hollywoodi színésznő mindent elkövet, hogy a legjobbat hozza ki magából, de - mint minden nő - ő is szívesen venné, ha néhány évet, avagy évtizedet letagadhatna korából. TrendAFPTanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--69 évesen lett szépségnagykövet Susan Sarandonhttp://www.life.hu/trend/20160111-susan-sarandon-szineszno-69-evesen-lett-szepsegnagykovet.htmlA világhírű színésznő is csatlakozott a L'Oréal híres reklámarcaihoz. Trend--Nagyon dögös ruhában vezetett műsort Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20160108-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-dogos-ruhaja-a-tv2-mokka-cimu-reggeli-adasaban.htmlA műsorvezetőnő rövid ruhadarabja simán ellopta a show-t a TV2 Mokka reggeli műsorában. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.