Voksán Virág a legédesebb modell

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
fehérnemű torta szexi Voksán Virág süti playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate különleges fehérneműben pózolt, amit színes tortaszeletek és sütemények díszítettek.

Voksán Virág szexi pózba dobta magát és ismét megmutatta csodálatos alakját. A kép különlegessége, hogy extravagáns sütis egyrészest kapott magára a modell, így most már biztos, hogy bárki szívesen megkóstolná őt.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
Ben Stiller ismét megalázta a divatszakmáthttp://www.life.hu/trend/20160120-ben-stiller-a-zoolander-folytatasaban-ismet-megalazza-a-divatszakmat.htmlA Zoolander című vígjáték folytatása hamarosan a mozikba kerül, addig is itt ez a kisfilm, amiben Ben Stiller a földbe tiporja a divatszakmát. TrendOrigo8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--Hihetetlen, hogy van olyan nő a világon, mint Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20160120-emily-ratajkowski-modell-mely-dekoltazst-es-csodas-alakot-villantott-instagramon.htmlKarcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán. Trend--Már csak az üvegcipellő hiányzik: álomruhák a 2016-os báli szezonrahttp://www.life.hu/trend/20160118-bali-ruhak-2016-ra-fast-fashion-es-magyar-tervezok.htmlNyakig benne vagyunk a báli szezonban, ha pedig te is hivatalos vagy egy jeles eseményre, akkor bizony itt az ideje kigondolni, mit viselj a nagy napon. De vajon illik rövid ruhát viselni egy bálban? Mi a helyzet a fazonokkal, a kiegészítőkkel, és mik a legnagyobb stílusbakik? Erről is kérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot. Trend--Radics Gigi hajszínt váltott és Ámor nyila is eltaláltahttp://www.life.hu/trend/20160118-radics-gigi-enekesno-hajszint-valtott-es-a-szerelem-is-bekoszontott-az-eletebe.htmlAz énekesnőnek szinte védjegye volt gyönyörű, dús fekete hajkoronája, most azonban úgy döntött, egy kis változás jót tesz majd neki. Talán az új szerelem késztette a megújulásra? Trend--Így készül az álomszép báli smink 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160113-alomszep-bali-smink-2016-ban-larion-oscar-tippjei.htmlMár megkezdődött az idei báli szezon, így ha te is hivatalos vagy egy-egy jeles eseményre, akkor érdemes kicsit tájékozódnod a legújabb trendekről. A ruha mellett a smink is egy nagyon fontos kérdés: Larion Oscart faggattuk arról, hogyan is készül a tökéletes báli smink 2016-ban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.