Jennifer Lopez kipakolta, amit kellett - Heti stílusmustra

fashion week öltözködés mustra stílus Penelope Cruz Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó rúzs és egy csodás fülékszer hihetetlenül képesek feldobni mindent szettet, de nem csak ezt tudtuk meg a héten a sztároktól. Jennifer Lopez tökéletes dekoltázst villantott, a mi kedvencünk azonban Penélope Cruz szettje lett. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! 

Rúzs és romantika

Lily James általában szende királykisasszonynak öltözik: a ruha most is passzolt a szokásos stílushoz, ám meglepődtünk a színésznő szokottnál mélyebb dekoltázsán. A rúzs remek kiegészítője volt a szettnek! Millie Brady azonban még erőteljesebb ajakszínt választott, és bár nagy volt a kontraszt a ruha és a rúzs között, nekünk bejött ez a párosítás! Ha te is így vagy ezzel, és szívesen kipróbálnál sötét rúzsokat, itt már megmutattuk, hogyan használd őket!

Lily James, Millie Brady Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Ékszerezz!

A rövid hajhoz érdemes mindig fülékszert választani: bár általában azt mondjuk, ne kombináld a méretes fülbevalót feltűnő láncokkal, Kirsten Dunst színésznő mégis remekül megoldotta a dolgot. Busy Phillips a szemfestékéhez választott ékszert, ami talán kissé túl hangsúlyosra sikeredett.

Kristen Dunst, Busy Phillips Forrás: AFP, Northfoto

Ki választott ügyesebben ékszert?

Új stylistot, de azonnal!

A bájos Chloe Grace Moretznek a héten sikerült a nagyi szekrényéből felöltöznie – tetőtől talpig. Nincs baj a vintage holmikkal, de egy-egy ilyen darab bőven elég! A fekete-fehér ruhára pedig nem nagyon találunk szavakat...

Chloe Grace Moretz Forrás: Northfoto

Chloe Grace Moretz melyik szettje sikerült jobban?

Comb vs. dekoltázs

Penélope Cruz álomlábait vitte el a héten egy díjátadóra, Jennifer Lopez pedig dekoltázst villantott, nem is akármilyet. Sok vagy kevés? Döntsétek el ti!

Penélope Cruz, Jennifer Lopez Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.