Péniszmedál lesz az idei férfidivat legmenőbb kiegészítője

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
dizájner pénisz divattervező nyaklánc kollekció Vivienne Westwood férfidivat medál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Vivienne Westwood azt mondja, akkor az bizony úgy is lesz: a brit dizájner csupa péniszalakú medaliont tett modelljei nyakába legújabb kollekciója bemutatóján.

Az igazán trendkövető férfi, ha Vivianne Westwoodra hallgat, akkor péniszalakú nyaklánccal dobja fel öltözékét. A provokáló húzásairól ismert brit divattervező legújabb kollekciójában vonultatott fel egy sor kukis nyakéket.

Például ilyet:

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Ami így fest messziről:

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

De ha az ezüst jobban bejön, választhatsz ilyet is:

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Hozzátennénk, nem ő az első a divattervezők között, aki a férfiak nemi szervéből próbál divatot teremteni: tavaly az amerikai tervező, Rick Owens párizsi showján ficcent ki váratlanul (de valószínűleg szándékosan) néhány modell pénisze.

Tényleg ez kell a férfiaknak? Meghökkentő holmik a milánói divathéten

Január 16-19 között tartották a divatheteket Milánóban, ahol bemutatták, milyen színek, anyagok, fazonok hódítanak majd a férfidivatban 2016 őszén és telén. Hát, láttunk érdekességeket, de a pucér hímvesszők ezúttal nem kerültek terítékre.Olvasd el a Life.hu cikkeit!
Demi Lovato elmesélte a legkínosabb élményét a kozmetikusnálhttp://www.life.hu/trend/20160121-demi-lovato-lezeres-kezelesben-kozben-kerult-zavarba-ciki-sztori-a-sztartol.htmlAz énekesnőt egy interjúban faggatták a szépítkezési szokásairól. Elmondása szerint egyszer nagyon kellemetlen helyzetbe került, és már abba is belepirul, ha csak rá gondol. Trend--Borzasztóan néz ki a 29 éves Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/trend/20160122-a-29-eves-mary-kate-olsen-a-plasztikai-mutetek-miatt-oregedett-legalabb-10-evet.htmlA fiatal sztár rengetegszer feküdt már kés alá, de a szépészeti beavatkozásoktól csak öregedett. A legújabb, róla készült képeken több mint 10 évvel idősebbnek fest eredeti koránál. Trend--Leköszön a világ legnagyobb szerkesztője, Grace Coddingtonhttp://www.life.hu/trend/20160121-grace-coddington-kreativ-szerkeszto-elbucsuzik-a-vogue-magazintol.htmlMajdnem 30 év kreatív szerkesztés után most búcsúzik a Vogue-tól napjaink legjobb stylistja! Trend--Voksán Virág a legédesebb modellhttp://www.life.hu/trend/20160120-voksan-virag-playmate-a-legedesebb-modell-mert-kulonleges-sutis-fehernemuben-pozolt.htmlA playmate különleges fehérneműben pózolt, amit színes tortaszeletek és sütemények díszítettek. Trend--Jennifer Lopez tudja, hogyan kell meztelennek öltöznihttp://www.life.hu/trend/20160121-jennifer-lopez-enekesno-kovekkel-diszitett-ruhaban-oltozott-meztelennek.htmlSzem nem maradt szárazon, amikor Jennifer Lopez az All I Have nevet viselő showjának megnyitóján a színpadra lépett. Trend--8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.