Patricia Arquette borzalmasan lepukkant - Hurkákat és bugyit is villantott a világsztár!

Patricia Arquette színésznő hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor tündöklő színésznő nem győzött bujkálni a lesifotósok elől. Arcát sikerült eltakarnia, de a hurkái így is kivillantak!

Patricia Arquette gyönyörű színésznő volt, de az utóbbi időben nagyon eleresztette magát. Meghízott, és egyáltalán nem foglalkozik kinézetével, így nem is csoda, ha próbálja elkerülni a paparazzikat.

Forrás: NORTHFOTO

Legfrissebb képein mackónadrágban kapták le a színésznőt, aki annyira igyekezett eltakarni az arcát, hogy a pólója felcsúszott, a nadrágja pedig le. Így nemcsak a bugyija villant ki, de a hurkái is láthatóvá váltak.

Kommentháború indult Dióssy Klári ellen a Ridikül közösségi oldalán http://www.life.hu/sztarok/20160126-diossy-klari-a-kozteve-musorvezetoje-a-ridikul-musorban-debutalt-o-valtotta-jakupcsek-gabrielllat-a.htmlA Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klárit durván betámadták a műsor rajongói. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTényleg besúgót raktak Lagzi Lajcsi zárkájába?http://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajos-melle-besugot-ultettek-a-zarkaba.htmlGalambos Lajos hamarosan könyvben írja meg a börtönben eltöltött 125 napnak a részleteit, amiben arról is beszámol majd, miért gondolja, hogy besúgó volt a cellatársa. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsillagot kapott David Duchovnyhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-david-duchovny-csillagot-kapott.htmlA hollywoodi hírességek sétányán végre David Duchovny csillaga is ott fénylik. TV + Sztárok--Durva! Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20160126-schobert-norbi-mobiljat-sajat-nappalijabol-loptak-el.htmlFacebook-oldalán keresi a tolvajt Schobert Norbi, aki ellopta a telefonját. A mobilon pótolhatatlan fotók vannak. TV + Sztárok--Ezek a legcikibb sztárvillantások és ruhabakikhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-a-legcikibb-sztarvillantasok.htmlA celebek hiába kockázatos, folyamatosan kivágott ruhákat viselnek. Így aztán a legtöbben nem is tudják elkerülni a ciki pillanatokat! TV + Sztárok--Nick Carter bocsánatot kért a fojtogatásérthttp://www.life.hu/sztarok/20160125-nick-carter-a-backstreet-boys-egykori-tagja-twitteren-kert-bocsanatot.htmlJanuár 13-án vették őrizetbe a Backstreet Boys egykori tagját egy floridai bárban. Állítólag megpróbálta megfojtani az egyik kidobót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.