A sztárság ára: Milliárdokat ér Sofía Vergara arca

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
kozmetika fotó színész Sofía Vergara arc per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő személyével reklámozta termékeit egy szépségipari cég. A gond ezzel az volt, hogy erről az érintetett nem kérdezték meg. 

A Modern család sztárja nem hagyta szó nélkül, hogy visszaéltek a róla készült felvételekkel. A TMZ szerint Vergara Instagram oldalán megtalálható fotókkal próbáltak eladni több kozmetikai krémet is, melyet a sztár nem nézett jó szemmel. A bombázó most 15 millió dollárra, vagyis 4 milliárd forintra perelte be a céget. A hírek szerint a szelfi már lekerült a közösségi oldalról, pedig közel negyvenezer lájk érkezett rá.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain
Nádai Anikó új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20160126-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-uj-frizurat-villantott.htmlA sztárnak gyönyörű lett a haja, úgy tűnik kisfia mellett, most magára is jutott egy kis szabadideje és ezt azonnal ki is használta. Trend--A divattervezők egy kétéves Instagram-sztár kegyeit keresikhttp://www.life.hu/trend/20160125-a-keteves-valentina-capri-az-instagram-uj-sztarja.htmlNaponta hét csomagot kap tervezőktől, és egyetlen képért már 100 ezer forintot is ajánlottak neki. Az Instagram legfiatalabb sztárja a mindössze kétéves Valentina Capri. Trend--Gigi Hadid őrjítő dekoltázzsal űzi el a mínuszokathttp://www.life.hu/trend/20160123-gigi-hadid-modell-nagyon-szexi-kepen-pozol.htmlSzöszi mangalányként hergeli rajongóit Gigi Hadid, ám a sminkjénél a dekoltázsa sokkal érdekesebb... TrendOrigoDrew Barrymore nagymamás külsővel sokkol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160125-drew-barrymore-nagymama-kulsovel-sokkol.htmlRá sem ismerni a gyönyörű színésznőre legújabb, Instagramra feltöltött fotóján, melyen a nagy havazást akarta megörökíteni. Trend--Jennifer Lopez kipakolta, amit kellett - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160122-divat-es-trend-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-penelope-cruz.htmlEgy jó rúzs és egy csodás fülékszer hihetetlenül képesek feldobni mindent szettet, de nem csak ezt tudtuk meg a héten a sztároktól. Jennifer Lopez tökéletes dekoltázst villantott, a mi kedvencünk azonban Penélope Cruz szettje lett. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFPAmal Clooney is csontsovány, de roppant stílusoshttp://www.life.hu/trend/20160123-amal-clooney-is-nagyon-vekony-david-cameronnal-talalkozott.htmlNem Angelina Jolie az egyetlen sztárfeleség, aki mostanában csontsoványra fogyott: Amal Clooney is eszméletlenül vékony, de meg kell hagyni, hietetlenül stílusos, még akkor is, ha munkáról van szó. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.