Csúnyán megaláztak egy fiatal lányt, mikor ruhát vásárolt

Forrás: Facebook/Megan Naramore Harris -
Facebook ruha megalázó beszólás eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Naramore Harris nem hagyta, hogy lányával így beszéljenek. Kiírta Facebookra a történetüket, melyet már lassan ötszázezren osztottak meg. 

A kínos ruhabolti incidens oka a következő volt: a kamasz éppen próbálgatta a kiválasztott ruhákat, amikor az egyik eladó beszólt nekik a választott darab miatt. Mikor az édesanya megpróbálta megvédeni a gyermekét, az ott dolgozó nő egyre hevesebben kezdte támadni őket. Szerinte a lánynak alakformáló fehérneműt kellene viselni, mielőtt felvesz egy ilyen csinos darabot.

Megan Naramore Harris posztja, melyen lánya látható Forrás: Facebook/Megan Naramore Harris

Az eset után a lány azonnal kiborult, amit Megan nem hagyott szó nélkül. Rögöt felment a közösségi oldalára és posztolta a velük megtörténteket. A bejegyzésben többek között ez olvasható: "Bárcsak elmondtam volna neked, hány nő szenved a torz önképtől, és ha azt mondják nekik, szükségük van valamire, hogy tökéletesek legyenek, nagy károkat okozhatnak a személyiségükben. A lányok, legyenek akárhány évesek, bármilyen az alakjuk, akkor is tökéletesek úgy, ahogy Isten megteremtette őket" - írta az anyuka. A kommentelők persze megvédték a családot, és az eladó azonnali kirúgását követelik.

Katalin hercegné nincs kibékülve a kinézetévelhttp://www.life.hu/trend/20160128-katalin-hercegne-oregnek-erzi-magat-plasztikai-sebesz.htmlA hercegné állítólag úgy érzi, hogy nagyon sokat öregedett az elmúlt években. Folyton azon rágódik, hogyan állíthatná meg ezt a folyamatot. Trend--Kiss Ramóna álomszép ruhakölteményben pózolthttp://www.life.hu/trend/20160127-kiss-ramona-es-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoi-mar-a-story-galara-keszulnek.htmlKiss Ramóna és Nyári Dia már elkezdte a hangolódást a 2016-os Story Gálára: a hölgyek egy elegáns ruhaszalonban próbálták fel a szebbnél szebb estélyiket, hogy február 13-án csak úgy tündököljenek az ötcsillagos díjátadón. Trend--A sztárság ára: Milliárdokat ér Sofía Vergara arca http://www.life.hu/trend/20160126-visszaeltek-sofia-vergara-kepeivel-milliardokra-perli-az-ot-kihasznalo-ceget-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő személyével reklámozta termékeit egy szépségipari cég. A gond ezzel az volt, hogy erről az érintetett nem kérdezték meg. Trend--Voksán Virág vörös testhez tapadós ruciban pózolthttp://www.life.hu/trend/20160126-voksan-virag-playmate-voros-testhez-tapados-ruciban-pozolt-es-dekoltazst-villantott.htmlA playmate tudja, mitől döglik a légy és egy igazán szexi szerelésben villantott dekoltázst. Trend--Imádnivaló! 85 éves hipszter nagypapa az internet új sztárjahttp://www.life.hu/trend/20160126-85-eves-hipszter-nagypapa-az-internet-uj-sztarja.htmlA 85 éves nyugdíjas bácsi egy farmon él dél-Kínában, ahol a zöldségeit gondozza. Innen utazott el meglátogatni a 30 éves unokáját, aki egy csapásra sztárt csinált belőle. Trend--Hoppá! Zimány Linda barna hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160126-zimany-linda-modell-barna-hajra-valtott.htmlA szőke modell egyenesen a hajmosószékben szelfizett, és szemmel láthatóan sötétebb lett a haja. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.