Christina Ricci frizura haj szőke Addams Family
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Addams Familyből megismert színésznő szőkére váltotta le ikonikus sötét fürtjeit.

Christina Ricci igazi kaméleon. A színésznő, akit annak idején a hosszú, fekete copfos Wednesday Addamsként ismerhetett meg a közönség, mindenkit meglepett, amikor a szokásos barna frizurája helyett szőkén lépett a SAG Awards gála vörös szőnyegére. Ricci Instagramján is megosztotta a nagyérdeművel az immár extravilágos tincseit:

Forrás: Instagram/Christina Ricci

Szőkén vagy barnán?

Vannak olyan sztárok, akik csak egy-egy szerep kedvéért mondanak le megszokott hajszínükről, mások számára a változás a PR-kampány része: eszköz arra, hogy beszéljenek róluk. A Life.hu itt gyűjtötte a hírességek legdrasztikusabb frizuraváltásait.

Gyanúsan kisimult arccal gálázott Brad Pitt: Vajna Timi tudja a titkát!http://www.life.hu/trend/20160111-brad-pitt-szinesz-ranctalanul-kisimult-arccal-jelent-meg-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlMégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoHihetetlen, hogy van olyan nő a világon, mint Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20160120-emily-ratajkowski-modell-mely-dekoltazst-es-csodas-alakot-villantott-instagramon.htmlKarcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán. Trend--Helen Mirren: "Szeretnék 20 évvel fiatalabban kinézni"http://www.life.hu/trend/20160115-helen-mirren-szineszno-szeretne-20-evvel-fiatalabban-kinezni.htmlA hollywoodi színésznő mindent elkövet, hogy a legjobbat hozza ki magából, de - mint minden nő - ő is szívesen venné, ha néhány évet, avagy évtizedet letagadhatna korából. TrendAFP69 évesen lett szépségnagykövet Susan Sarandonhttp://www.life.hu/trend/20160111-susan-sarandon-szineszno-69-evesen-lett-szepsegnagykovet.htmlA világhírű színésznő is csatlakozott a L'Oréal híres reklámarcaihoz. Trend--Rajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.