Király Linda szemüveg Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő ezúttal öccse Instagram-oldalán tűnt fel, ráadásul egy szokatlan kiegészítőben!

Király Linda egyre gyakrabban mutatja meg magát rajongóinak, de így még kevesen láthatták. Az énekesnő öccsével, Viktorral készített egy közös fényképet, ráadásul szemüvegben! Hiába, Linda így is hihetetlenül dögös!

Forrás: Instagram/Király Viktor

A kép apropója pedig az, hogy mindketten felléphetnek a FINA-gálán, a Pesti Vigadóban. Király lesz!

Varnus Xavér végleg elhagyta Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20160201-varnus-xaver-vegleg-elhagyta-magyarorszagot-es-berlinbe-koltozott.htmlAz orgonaművész felszámolta itthoni életét, és végleg Berlinbe költözött. Elárulta, hogy igen komoly indokai voltak a váltásnak. TV + Sztárok--Vásáry André: "Meg voltam róla győződve, hogy nem jutok tovább"http://www.life.hu/sztarok/20160131-vasary-andre-dala-nem-egy-fesztivaldal.htmlVásáry André nem hitt abban, hogy A Dal zsűrijének bejön az, amit előadott szombat este. Az oka persze nem az, hogy nem hisz a szerzeményben, hanem egészen más. TV + Sztárok--Február első napjaiban akár 15 foknál melegebb is lehethttp://www.life.hu/sztarok/20160131-februar-elso-napjaiban-akar-15-foknal-melegebb-is-lehet.htmlA következő napokban többször borús lesz az ég, csapadékra, erős szélre is készülni kell. Ezzel együtt enyhe idővel kezdődik az utolsó téli hónap: több helyen 15 Celsius-foknál melegebb is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. TV + SztárokThinkstockÁbel Anita: "Az érzés megfizethetetlen"http://www.life.hu/sztarok/20160131-abel-anita-bikram-jogara-jar.htmlA színésznő a bikramjóga-órája után tette közzé egy szelfit. Ahogy elnézzük, tényleg jól befűtöttek a teremben. TV + Sztárok--Gáspár Evelin lecsapatta luxusjárgányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160131-gaspar-evelin-automosoba-vitte-kocsijat.htmlHa már Merci, csillogjon! Valószínűleg ezt gondolhatta Gáspár Evelin is, mikor a minap jól megcsutakolta arany színű luxusautóját. TV + Sztárok--Sok barátja elfordult Lagzi Lajcsitólhttp://www.life.hu/sztarok/20160131-sok-baratja-elfordult-lagzi-lajcsitol-mialatt-bortonben-volt.htmlBár a családja hiányát nem viselte jól az előzetesben Galambos Lajos, a mulatós zenésznek az is fáj, hogy elfordultak tőle a barátai, vagyis akiket annak vélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.